Prostituata romanca asasinata in Italia, langa Bologna

Ultima actualizare: 06-11-2012 11:21

Carabinierii au deocamdata doua ipoteze - o iesire violenta a unui client nemultumit sau o reglare de conturi intre gruparile de proxeneti din zona.

Cristina, cum o strigau colegele, avea 22 de ani si, potrivit presei italiene se prostitua pe soseaua de centura din vestul orasului Bologna.

La ora 5 dimineata si-a sunat sunat un prieten italian si i-a cerut s-o ajute pentru ca se simtea foarte rau. In drum spre periferia vestica a Bologniei, barbatul a alertat ambulanta si carabinierii.

Cand au ajuns la fata locului, romanca zacea intr-o balta de sange, injunghiata de mai multe ori in spate si in zona abdomenului. A murit cateva minute mai tarziu, in ambulanta care o ducea la spital. In ciuda atacului, colegele Cristinei s-au intors la lucru, chiar in aceeasi zi.

Carabinierii din Bologna sustin ca romanca se afla in Italia cu forme legale si in afara faptului ca se prostitua, n-a avut alte probleme cu legea.

Cand au gasit-o plina de sange pe sosea, era imbracata si avea asupra sa toate actele de identitate. De aceea, politistii cred ca au de-a face cu un atac fulgerator. Fie din partea unui client nemultumit sau cu probleme psihice, fie din partea unor proxeneti care au vrut s-o pedepseasca astfel pentru ca nu lucra cu ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO