Printul William si ducesa de Cambridge s-au intalnit cu Beyonce si Jay Z la un meci din campionatul nord-american de baschet

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Printul William s-a intalnit cu Barack Obama in Biroul Oval de la Casa Alba si i-a marturisit presedintelui american ca a fost atat de emotionat dupa ce a nascut Kate, in 2013, incat a uitat sa intrebe daca bebelusul e baiat sau fetita.

La Casa Alba, printul William a glumit cu presedintele Obama despre nastera bebelusului George. Si i-a marturisit ca se asteapta la un "an aglomerat", in 2015, cand Kate urmeaza sa-l aduca pe lume si pe cel de al doilea copil al cuplului princiar.

Dupa ce a scapat de puzderia de jurnalisti, printul William a vorbit cu presedintele american despre eforturile sale pentru protejarea speciilor de animale amenintate cu disparitia. Aceasta a fost si tema discursului sau la Banca Mondiala, dar si la receptia gazduita de Hillary Clinton si fiica sa, Chelsea.

Intre timp, ducesa de Cambridge a vizitat un centru pentru copii din Harlem, celebrul cartier negru al New York-ului.

William si Kate au fost primiti ca adevarate staruri la un meci din campionatul nord-american de baschet.

In pauza, s-au intretinut cu Beyonce si Jay Z. Iar dupa meci, legendarul baschetbalist LeBron James le-a oferit tricouri personalizate, inclusiv unul in miniatura pentru fiu lor George.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO