VIDEO. Filajul Annei Chapman, facut de cei de la FBI. Imagini date publicitatii in premiera

01-11-2011 02:14

Anna Chapman

FBI a publicat luni inregistrari video, fotografii si documente din dosarul anchetei de zece ani in cazul Annei Chapman, cea mai sexy spioana din istoria Rusiei.

O prima inregistrare video o arata pe spioana care a infierbantat mintile barbatilor intr-o cafenea din New York, in data de 26 iunie 2010, impreuna cu un agent american sub acoperire.

Chapman, imbracata cu jeansi si un tricou alb, cu ochelari de soare pe ochi, scoate la un moment dat din geanta un caiet si o pereche de casti. 

In a doua inregistrare Anna Chapman se plimba intr-u magazin, in data de 20 ianuarie 2010, in timp ce un angajat al guvernului rus o asteapta in fata.

Alte sase inregistrari prezinta trei dintre agentii rusi expulzati odata cu Anna Chapman, acestia fiind surprinsi, in perioada mai 2004 - martie 2010, in timp ce schimba intre ei sau recupereaza diferite obiecte si documente in diverse zone din New York. Cele opt inregistrari au fost publicate, impreuna cu aproximativ 100 de fotografii si documente legate de ancheta care a durat zece ani, sub numele de cod Ghost Stories. 

Cei zece agenti au fost arestati si au pledat vinovat la acuzatiile de spionaj in iunie 2010. Ei au fost expulzati dupa doua saptamani, in cadrul unui schimb caracteristic mai degraba perioadei Razboiului Rece - Statele Unite i-au predat Rusiei, in schimbul a patru cetateni rusi, dintre care trei fusesera condamnati pentru spionaj in favoarea unor tari occidentale. 

Dupa revenirea la Moscova, Anna Chapman a devenit o adevarata vedeta: a pozat sexy pentru o revista pentru barbati si a aparut in numeroase emisiuni de televiziune.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO