Preşedintele iranian anunţă interzicerea nunţilor şi a priveghiurilor, după creşterea numărului de cazuri de coronavirus

Dată publicare: 11-07-2020 15:31
Dată actualizare: 11-07-2020 15:35


hassan rouhani

Preşedintele iranian Hassan Rouhani anunţă interzicerea nunţilor şi a priveghiurilor, după creşterea numărului de cazuri de contaminare cu coronavirus, relatează Reuters, conform News.ro. 

Imediat după discursul lui Rouhani, poliţia din Teheran a anunţat interzicerea nunţilor şi a priveghiurilor până la noi ordine.

Iranul a relaxat gradual măsurile de la mijlocul lunii aprilie, dar recent a crescut numărul cazurilor. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 188 decese, totalul ajungând la 12,635, în timp ce contaminările au fost de 2.397, ajungând la un total de 255,117.

“Trebuie să interzicem ceremoniile şi adunările din ţară, indiferent că e vorba de priveghiuri, nunţi sau petreceri. Acum nu e timpul de festivaluri", a declarat Rouhani.

"Cel mai uşor mod ar fi să închidem totul. Dar atunci lumea va ieşi pe străzi de foame şi pentru că nu vor mai fi locuri de muncă", a mai spus Rouhani.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO