Trei pasageri au fost testați pozitiv cu coronavirus după un zbor intern în SUA

Dată publicare: 11-07-2020 13:18
Dată actualizare: 11-07-2020 13:37


Avion

Trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus în SUA, vineri, la patru zile după ce au zburat de la Atlanta la Albany, New York, potrivit CNN.

Cei trei pasageri nu au avut simptome pe percursul zborului din 6 iulie, însă primele semne de boală au apărut a doua zi.

„Am fost informați că trei clienți au fost testați pozitiv pentru Covid-19 și recent au călătorit de la Atlanta la Albany. Urmăm sfaturile autorităților sanitare și pe cele ale Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC). Sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri este principala prioritate", a transmis purtătorul de cuvânt al Delta Air Lines.

Compania aeriană colaborează acum cu autoritățile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane infectate, dintre cei care au fost în avionul respectiv.

În luna iulie, 500 de angajați ai Delta Air Lines au fost diagnosticați cu Covid-19, incident în urmă căruia compania a anunțat o serie de măsuri pentru a reduce riscul de infectare în rândul angajaților și al clienților.

Sursa: S.P.

Tags: avion, coronavirus, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO