Premierul Indiei a ajuns victima Photoshop-ului. Gafa care l-a facut subiect de parodii pe Internet

Ultima actualizare: 07-12-2015 07:06

Echipa de comunicare a sefului guvernului Indiei a facut o gafa devenita virala in retelele sociale.

In contextul inundatiilor catastrofale care afecteaza sudul Indiei si in care si-au pierdut viata aproape 300 de oameni, prim-ministrul indian a gasit o metoda cel putin bizara de a-si arata preocuparea pentru cei afectati de aceasta calamitate. Narendra Modi a vizitat joi seara statul Tamil Nadu, cel mai lovit de inundatii, iar cu acest prilej biroul sau de presa a postat pe contul oficial de Twitter, PIB India, o imagine in care seful guvernului survoleaza zonele inundate si priveste ingrijorat pe hubloul elicopterului. Doar ca imaginea era, in mod evident, prelucrata in Photoshop.

Gafa a starnit cele mai diverse reactii pe retelele sociale, multi refuzand sa creada ca biroul de presa al premierului a comis o gafa atat de evidenta. Insa in scurt timp, utilizatorii de Internet din India au gasit, pe acelasi cont oficial, fotografia originala, postata cu ceva timp in urma si in care pe hublou nu se vad localitati inundate, ci doar cerul senin.

Asa ca, in scurt timp, Internetul s-a umplut de parodii, desi biroul de presa a sters intre timp postarea. Chiar si agentia oficiala chineza Xinhua a ironizat cunostintele de prelucrare foto ale echipei de comunicare din India.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO