Prapad in centrul Moscovei! Cel putin 16 masini au fost tamponate!

Ultima actualizare: 29-05-2012 00:26

Dezastrul s-a intamplat din cauza unui sofer la volanul unei masini de teren. Pana sa-l pedepseasca justitia, a fost aproape linsat de proprietari. L-a batut chiar un politist.

Dupa ce a lovit mai multe masini, soferul SUV-ului se opreste derutat. E momentul cand cineva, care pare sa fie imbracat in uniforma fortelor de interne, se repede la el si incepe sa-l loveasca.

O clipa, soferul are intentia sa riposteze, dar se razgandeste si incearca sa scape cu fuga. SUV-ul deja sifonat dupa primele coliziuni porneste in marsarier, dar se propteste in alte doua vehicule, parcate pe marginea strazii.

Barbatul haituit schimba directia si demareaza in mijlocul vacarmului sirenelor de alarma. N-ajunge, insa, departe. Soferii masinilor lovite il iau in primire. Cand politistii ii pun catusele, omul este in stare critica.

Eroul acestui incredibil incident in trafic a fost identificat in persoana lui Leoni N, un moscovit de 44 de ani, persoana respectabila, dupa cum spun cunoscutii. Cu cateva ore inainte, se intalnise cu sotia si si-a luat fiul cu masina ca sa-l duca la scoala.

Familia spune ca niciodata nu s-a urcat beat la volan si crede ca doar un puternic soc emotional poate sa-i explice comportamentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO