Povestea lui Albert de Monaco, printul Playboy cu 2 copii nelegitimi, care se insoara la 52 de ani

Printul Albert de Monaco

Suveranul monegasc, ajuns la 52 de ani, a fost pana anul trecut, cand si-a anuntat logodna cu Charlene Wittstock, unul dintre dintre cei mai vanati burlaci ai lumii. Sambata, 2 iulie, puteti urmari LIVE, pe www.stirileprotv.ro, nunta Printului Albert.

Aleasa lui, mai tanara cu 20 de ani, este o fosta inotatoare sud-africana.

Viata amoroasa a Printului Albert al II-lea de Monaco este insa una plina de picanterii.

„Printul Playboy” si copiii nelegitimi

"Printul Playboy", cum il numesc publicatiile de scandal a fost mereu un furnizor de stiri numai bune de prima pagina a ziarelor mondene, pentru relatiile sale, mai ales cu manechine si actrite. S-a iubit cu frumoasa Claudia Schiffer, cu play-mate-ul Victoria Zdrok sau sportiva americana Alicia Warlick, insa pe niciuna nu a luat-o de nevasta.

Citește și
Vladimir Putin
Gazda perfecta: Putin l-a poftit la masa pe printul Albert de Monaco
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Acelasi Albert are si doi copii nelegitimi recunoscuti: o fata de 19 ani, Jazmin Grace Rotolo, rezultata in urma unei relatii cu o chelnerita americanca, devenita intre timp agent imobiliar, si un baiat de 8 ani, Eric Alexandre Coste, a carui mama este o fosta stewardesa frantuzoaica.

Cu toate acestea, Abert avea o imagine de celibatar convins, care a dat nastere si la zvonuri cum ca ar fi homosexual. Le-a negat public intr-un interviu, in 1994.

Relatia cu Charlene Wittstock

Cand nu se mai astepta nimeni, printul Albert de Monaco s-a hotarat sa-si puna pirostriile. El a anuntat, in iunie 2010, ca s-a logodit cu sud-africanca Charlene Wittstock, fosta campioana la inot.

Printul Albert al II-lea de Monaco s-a intalnit cu Charlene Wittock in 2000, cu ocazia unui concurs de natatie, desfasurat la Monaco, iar in 2006, relatia dinte cei doi a fost facuta publica.

Sarbatoarea nationala a principatului de Monaco, din 20 noiembrie 2010, a fost ocazia perfecta pentru ca viitoarea sotie a printului Albert sa-si faca prima aparitie oficiala alaturi de el. Chiar si surorile printului, Stephanie si Caroline, i-au facut atunci loc frumoasei sud-africane care a fost primita cu urale de multime si de ziaristi.

Casatoria dintre Printul Albert si Charlene Wittock este prima nunta a unui print de Monaco, de cand tatal lui Albert, Rainer al III-lea s-a casatorit cu actrita hollywoodiana Grace Kelly, in 1956.

Rainier a domnit aproape 55 de de ani si era unul dintre suveranii cei mai longevivi de pe continent. Povestea lui de dragoste cu Grace Kelly a fascinat intreaga lume. In 1982, la moartea ei intr-un accident de masina, suveranul a fost devastat si nu s-a mai casatorit niciodata.

Printul Albert, primul sef de stat care a ajuns la ambii Poli

Nascut la 14 Martie 1958, Printul Albert provine dintr-o familie cu 700 de ani de istorie si este posesorul unei averi estimate la peste doua miliarde de dolari. El este rodul povestii de dragoste dintre printul Rainier si frumoasa actrita Grace Kelly, care a castigat un Oscar pentru rolul din „Country Girl”.

Dupa moartea tatalui sau, printul Rainier al III-lea, la 6 aprilie 2005, Albert a ajuns suveran peste micul si prosperul principat Monaco, despre care se poate spune ca si-a castigat faima de „paradis fiscal”, niciun cetatean monegasc neplatind taxe si impozite. Aceasta pentru ca afacerile cazinourilor aduc atat de multi bani, incat vistieria statului este mereu plina. Albert a devenit Alteta Sa Serena Albert al II-lea de Monaco, la 19 noiembrie 2005.

Monegascii spun despre Albert ca este un lider sic, modern si carismatic, o imagine reprezentativa pentru regatul pe care il conduce si pentru dinastia Grimaldi careia ii apartine. Are maniere desavarsite, a facut studii importante si se pricepe la o sumedenie de sporturi.

Inca din copilarie a demonstrat ca este un tip sportiv: a practicat fotbal, judo, natatie, tenis, aruncare sulitei si nu numai. De altfel, a fost legitimat la...AS Monaco si a concurat in repetate randuri la Jocurile Olimpice de iarna, din partea tarii sale.

Printul Albert este, de asemenea si primul sef de stat care se poate lauda ca a ajuns la ambii Poli.

In septembrie 2009, Printul Albert a facut o vizita si in Delta Dunarii. A admirat pestii din acvariul de la Tulcea si s-a interesat despre cum isi izolau barcile in trecut oamenii Deltei.

Citeste si:

Povestea romanului care a invins moartea, dupa ce a fost strapuns de 2 lemne lungi de 2 metri

De necontestat. Ea este vedeta cu cele mai URATE maini de la Hollywood. FOTO

FMI ne elibereaza transa de 480 de milioane de euro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Printul Albert de Monaco si-a scos aleasa in lume, de ziua principatului
Printul Albert de Monaco si-a scos aleasa in lume, de ziua principatului

Sarbatoarea nationala a principatului de Monaco a fost ocazia perfecta pentru viitoarea sotie a printului Albert sa-si faca prima aparitie oficiala alaturi de acesta.

Gazda perfecta: Putin l-a poftit la masa pe printul Albert de Monaco
Gazda perfecta: Putin l-a poftit la masa pe printul Albert de Monaco

Avand alaturi o traducatoare, si evident agenti de securitate discreti, cei doi au luat pranzul intr-un restaurant moscovit numit Expeditia.

Era cazul. La 52 de ani, Printul Albert al II-lea de Monaco s-a logodit
Era cazul. La 52 de ani, Printul Albert al II-lea de Monaco s-a logodit

Printul Albert al II-lea, in varsta de 52 de ani, s-a logodit, miercuri, in palatul princiar Monaco, cu Charlene Wittstock, in varsta de 32 de ani, a anuntat casa regala.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.