Povestea cățelului Max, care și-a regăsit stăpânii după un 1 an. Erau la 500 km depărtare


Ultimul update: Marti 30 Iulie 2019 10:37
Data publicarii: Marti 30 Iulie 2019 09:13
Categorie: Stiri externe

O familie din Oklahoma este în culmea fericirii, după ce şi-a regăsit patrupedul dispărut acum un an şi jumătate. Căţelul şi-a pierdut urma împreună cu sora lui şi a străbătut mai bine de 500 de kilometri.

A ajuns într-un adăpost pentru animale şi, datorită microcipului pe care îl purta, stăpânii l-au putut lua din nou acasă. Cât despre sora lui, aceasta este încă de negăsit.

Stăpâna câinelui:I-am căutat în toate părţile, dar nu i-am găsit."

Femeia vorbeşte despre Max şi Daisy, doi câini din rasa dog german. Amândoi au dispărut brusc din curtea casei în luna ianuarie a anului trecut. Disperaţi că nu le dădeau de urmă, stăpânii lor au publicat o mulţime de anunţuri pe paginile de socializare ale localităţilor din apropiere.

Stăpâna câinelui: „O grămadă de oameni i-au căutat neîncetat pe ambii căţei luni întregi. A fost incredibil ce au putut să facă pentru a-şi ajuta vecinii."

Oamenii le-au arătat tot felul de poze cu căţei dispăruţi care semănau cu Max şi Daisy, dar nici urmă de ei. Până de curând, când proprietarii lor au primit un telefon care îi anunţa vestea bună.

Stăpâna câinelui: Nu mi-a venit să cred! E greu de descris în cuvinte ce am simţit... tocmai în oraşul Palestina din Texas. Mi-a arătat o poză cu Max. Era chiar el într-un adăpost pentru căţei din oraşul Palestina situat în Texas.”

Max a fost găsit întâmplător pe stradă de un poliţist. Căţelul a fost identificat cu ajutorul microcipului pe care îl purta la gât.

Angajaţii centrului de animale au postat pe pagina lor de socializare povestea cu final fericit, spunând că microcipul poate salva vieţi. Aşa că, pentru a nu vă pierde îndrăgitele animalele de companie ar fi bine să le puneţi unul.

Stăpâna câinelui: „Când s-a apropiat de tatăl meu şi l-a mirosit, nu mai putea de bucurie. A început să îl lingă, să dea din coadă, să sară pe el. Şi-a recunoscut stăpânul. "

Aşa că Max şi-a reluat locul pe terasa din faţa casei, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Un cățel chihuahua a fost răpit de un pescăruș din grădina casei
Un câine a devenit erou într-un cartier, după ce a gonit un urs care intrase într-o curte
Cadavru mutilat de animale, descoperit de un câine, în Dâmbovița. Cine este victima
VIDEO PROTVPLUS.RO