Planul secret al Iranului. Cum vrea sa atace Occidentul si sa scape de sanctiunile impuse

Ultima actualizare: 17-10-2012 04:55
Iranieni salvati

Spionii occidentali au aflat detalii ingrijoratoare despre un proiect ultrasecret al Iranului, care vrea sa determine statele vestice sa renunte la sanctiunile impuse din cauza programului sau nuclear.

Potrivit acestor informatii, operatiunea pusa la cale de Gardienii Revolutiei se numeste "Apa Murdara" si presupune scufundarea intentionala a unui vas petrolier in apele Golfului.

In acest fel se va produse o catastrofa ecologica, iar occidentul va fi nevoit sa intervina, pentru ca traficul naval in Golf va fi blocat pana la curatarea zonei.

Sanctiunile impuse Iranului ar fi astfel anulate, pentru ca operatiunea de curatare nu ar fi posibila decat cu sprijinul tehnic al acestei tari.

Blocarea traficului in Golf ar fi si o “pedeapsa” si pentru statele arabe din zona, care au sprijinit Israelul si occidentul.

Planul a fost conceput de seful Gardienilor Revolutiei, generalul Mohammad Ali Jafari si de amiralul Ali Fadavi, seful fortelor navale iraniene.

Proiectul va trebui aprobat de liderul suprem al tarii, ayatollahul Ali Khamenei, scrie Der Spiegel, citat de Hurryet Daily News.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO