Obama, sub tirul intrebarilor unor elevi

Ultima actualizare: 05-11-2012 04:27

Nicio zi fara un interviu! pare sa fie noul slogan al presedintelui Statelor Unite. Ziarele, televiziunile sau posturile de radio il asalteaza pe Barack Obama, iar jurnalistii stau la coada pentru a prinde cateva minute in compania lui.

Mai norocosi decat ei au fost copiii de sapte ani, de la o scoala din capitala tarii. Presedintele a aparut in mijlocul lor si a raspuns unui adevarat tir de intrebari, deloc usoare, puse de elevi.

La scoala din Washington, a plouat cu intrebari. Insa nu despre relansarea economica, ci despre alte preocupari ale lui Barack Obama.

Daca pustii au fost cuceriti de raspunsurile presedintelui, nu acelasi lucru se poate spune si despre opozitia din Congres. Republicanii au criticat planul de salvare de 900 de miliarde de dolari, numindu-l unul de "tocat" bani publici.

In replica, Obama si-a sustinut pozitia, cu un adevarat tur de forta pe la marile televiziuni americane. Ce e mult strica!, spun insa analistii, care considera ca aparitiile frecvente in presa vor dauna popularitatii lui Obama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO