O jurnalista a fost suspendata din cauza "accesoriilor" nepotrivite purtate in timpul unui interviu. Explicatia sefilor ei


Ultimul update: Luni 26 Septembrie 2016 07:10
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2016 11:20
Categorie: Stiri externe
jurnalista

O jurnalista din China a fost suspendata dupa ce a purtat ochelari de soare si o umbrela pentru a se adaposti de soare, in timpul unui interviu.

Jurnalista a fost fotografiata in timp ce intervieva mai multi voluntari in orasul Xiamen, care ajutau la reamenajarea orasului avariat de taifunul Meranti, relateaza BBC.

Infatisarea femeii este in mare contrast cu persoanele voluntare, care ajutau la curatenie. Imaginile au devenit virale, iar multi oameni au acuzat-o pe jurnalista ca da dovada de neprofesionalist.

Postul tv din Xiamen a emis o declaratie de presa in care se precizeaza: "Una dintre jurnalistele noastre nu a respectat regulile si a efectuat un interviu intr-un mod nepotrivit. Asta degradeaza imaginea jurnalistului si a avut un impact negativ asupra publicului".

Taifunul Meranti a lasat in urma 7 morti si 9 persoane disparute in urma trecerii peste partea de sud-est a Chinei. Furtuna, alimentata de vanturi care au batut cu pana la 170 km/h, a lovit regiunea Xiamen, insotita de precipitatii puternice.
 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO