O britanică de 48 de ani, perfect sănătoasă, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Dată publicare: 02-04-2020 22:37
Dată actualizare: 02-04-2020 22:44


Caroline Saunby

O femeie din Marea Britanie, mama a doi băieți gemeni în vârstă de șase ani, și-a pierdut viața după ce a fost infectată cu coronavirus, în ciuda faptului că nu avea alte afecțiuni medicale, transmite DailyMail.

Caroline Saunby a murit după ce inițial s-a îmbolnăvit, iar mai apoi a fost găsită decedată în casă, fiind dusă la spitalul universitar James Cook din Middlesbrough de o ambulanță aeriană.

Familia victimei în vârstă de 48 de ani spune că simptomele s-au înrăutățit, iar Caroline făcea eforturi mari să respire, înainte de a pierde bătălia cu infecția.

Caroline Saunby, care a murit duminică, după ce a dat semne de boală joia trecută, lasă în urma ei pe cei doi fii gemeni, Joseph și Elliot, dar și pe soțul îndurerat Vic.

Sarah Jarvis, sora victimei, a transmis un mesaj public în încercare de a-i încuraja pe ceilalți să ia în serios amenințarea coronavirusului și să ia toate măsurile de precauție necesare.

Într-o postare pe Facebook, sora lui Caroline a adăugat: „Viața noastră a fost distrusă pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era în formă și sănătoasă, fără alte problem medicale și a fost luată de lângă noi în patru zile. Când vor începe oamenii să ia asta în serios pe cât trebuie?”

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO