Nunta regală. Ce au făcut Harry şi Meghan în ultimele ore dinaintea ceremoniei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 19 Mai 2018 07:48
Categorie: Stiri externe

După luni de pregătiri, nerăbdare şi emoţii, a sosit ziua cea mare. Prinţul Harry s-a însurat sâmbătă cu aleasa inimii lui, fosta actriţă americană Meghan Markle!

Nu ştim dacă cei doi au închis vreun ochi noaptea trecută, dar ştim că fiecare a petrecut-o cu cei apropiaţi: Meghan cu mama şi prietenele ei, iar Harry cu fratele şi cavalerul său de onoare, prinţul William.

În ultima sa apariţie publică dinainte de marele eveniment, prinţul Harry a ieşit împreună cu fratele său să salute pe miile de oameni care s-au adunat lângă zidurile castelului Windsor. Întrebat cum se simte, mirele a răspuns: "Sunt foarte bucuros, abia aştept". După baia de mulţime, cei doi fraţi au sărbătorit ultima seară de burlăcie a lui Harry la un pub din apropiere - acelaşi unde a fost văzut prima oară sărutând-o pe Meghan.

Între timp, Meghan şi mama ei au fost filmate întorcându-se de la ceaiul cu regina şi intrând în hotelul Cliveden House, unde şi-au petrecut noaptea. Pe lângă cea care i-a dat viaţă, i-au fost alături prietenele apropiate, designerul rochiei de mireasă şi coafeza. 

După incertitudinea din ultimele zile, palatul Kensington a anunţat joi că mireasa va face primii în paşi în capelă însoţită de paji şi de fetiţele care-i ţin loc de domnişoare de onoare, iar prinţul Charles îi va oferi braţul pentru ultima parte a distanţei spre altar. După ceremonia religioasă, tinerii căsătoriţi au parcurs - intr-o caleaşcă - străzile oraşului, pentru a saluta cei 100.000 de oameni veniţi special la Windsor.

Politicienii au lipsit cu desăvârşire: mirii nu au invitat-o nici pe şefa Guvernului britanic.

5.000 de jurnalişti din toate colţurile lumii s-au adunat la Windsor pentru a relata despre această nuntă. Poliţia britanică a luat măsuri de securitate stricte, al căror cost depăşeşte cinci milioane şi jumătate de lire sterline.

VIDEO PROTVPLUS.RO