Numarul lesbienelor este dublu fata de cel al barbatilor gay. FOTO

04-03-2011 13:40


Lesbiene

In Statele Unite a crescut numarul lesbienelor si a scazut cel al minorelor care raman gravide. Asta arata cel mai recent raport al institutului de statistica american.

Un studiu despre preferintele sexuale ale americanilor arata doua lucruri care s-au schimbat fata de raportul de anul trecut. In primul rand dezvaluie faptul ca, cel putin in statistica, adolescentele din zilele noastre raman insarcinate mai rar.

Proportia celor cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani care au intretinut raporturi sexuale de orice fel a scazut in ultimul deceniu de la 78% la 72%, scrie New York Times.

Al doilea fapt important ar fi acela ca doamnele si domnisoarele iubesc tot mai mult...doamnele si domnisoarele. "De doua ori mai multe femei au raportat contacte sexuale cu persoane de acelasi sex, in comparatie cu barbatii. Mai exact 13% dintre femei si 5,2% dintre barbati."

Iata cum arata graficul relatiilor sexuale in SUA

Barbatii iubesc lesbienele

Un studiu publicat la sfarsitul lunii ianuarie arata clar ca 50% dintre barbati ar fi dispusi sa-si ierte partenera pentru infidelitate, insa doar daca aceasta i-ar insela cu o alta femeie. Psihologii care au analizat rezultatele au completat spunand ca de preferat ar fi ca fetele sa fie prinse in fapt. 

De cealalta parte, femeile nu ar fi dispuse sa uite si sa ierte un asemenea act, daca prietenul lor s-ar cupla cu un alt barbat, scrie Reuters. Se poate vorbi oare despre discriminare in acest caz? :)

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO