N-ai vazut la TV: calul fara calaret si paracliserul care face tumbe

Ultima actualizare: 01-11-2012 00:07
Paracliserul care face tumbe...
Ce n-ai vazut la TV: calul regal fara calaret...

VIDEO. Un paracliser de la Westminster si-a exprimat bucuria pentru bunul mers al ceremoniei nuntii regale si a facut roata de 2 ori in catedrala dupa plecarea invitatilor. In plus, un cal fara calaret a fost cat pe ce sa produca haos.

Proaspatii insuratei s-au speriat cand au observat cum se apropie de caleasca in care se aflau un cal fara calaret. Incidentul s-a petrecut cand cei doi paraseau catedrala Westminister. Se pare ca animalul s-a speriat de multime si a luat-o la galop intrecand caleasca regala. Nimeni nu a fost rabit, iar calul a ajuns in cele din urma la "domiciliul" sau.

Tumbele bucuriei

Clericul, al carui nume ar fi Ben Sheward, a asteptat pana la plecarea celor circa 1.900 de invitati si a facut roata de doua ori pe covorul rosu pe care William si Kate pasisera pentru prima data ca un cuplu casatorit. Acest moment a fost filmat de camerele ramase in catedrala, clipul facand deliciul internautilor.

"Paracliserul, ca noi toti, a fost foarte incantat de faptul ca ceremonia s-a desfasurat asa cum era prevazut si isi exprima exuberanta", a spus un purtator de cuvant al catedralei Westminster. Este improbabil ca paracliserul exuberant sa fie sanctionat in vreun fel pentru acest incident. Printul William si Kate s-au casatorit vineri la Westminster Abbey, evenimentul avand o audienta globala de circa 2 miliarde de oameni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO