Michael Schumacher ar fi clipit. Primele semne ca pilotul a inceput sa raspunda la comenzi simple

Ultima actualizare: 03-02-2014 06:57

Pilotul Michael Schumacher, aflat in coma indusa intr-un spital din Grenoble, reuseste sa "raspunda la comenzi simple" si ar fi clipit, anunta, vineri, Sky News.

Germanul de 45 de ani ar fi reusit sa clipeasca, in timpul testarii reflexelor de catre medicul Emmanuel Gay.

"Dupa ce s-a redus gradat sedarea pacientului, echipa profesorului Emmanuel Gay a efectuat teste neurologice incepand de luni. In timpul acestei prime faze, pacientul a clipit", a notat Sky News, citand surse care sustin ca Schumacher a "raspuns la comenzi".

Joi, purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, a anuntat ca sedativele administrate lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a permite inceperea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.
La o luna de la gravul accident suferit de Schumacher la schi, in statiunea franceza Meribel, fostul pilot se afla in continuare la terapie intensiva in spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori, fiind in coma indusa de la internarea sa intr-un spital din Grenoble.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO