Membrii formatiei Viola Beach si managerul au murit, in Suedia, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat de pe un pod

Ultima actualizare: 17-02-2016 07:05
trupa Viola Beach

Membrii formatiei rock Viola Beach au murit, in urma unui accident rutier petrecut in Suedia.

Conform primelor informatii aparute in presa britanica, in masina se aflau cei patru membrii ai formatiei, dar si managerul lor. Masina in care calatoreau s-a izbit de bariera de pe un pod, informeaza Metro.

Masina s-a rasturnat de la o inaltime de peste 20 de metri si a plonjat intr-un canal. In acest moment, cauza exacta a accidentului nu este cunoscuta, informeaza The Guardian. Victimele aveau varste intre 18 si 35 de ani, iar trupa Viola Beach era foarte populara in randul tinerilor.

Autoratatile au recuperat cadavrele celor cinci victime si nu pot spune cu precizie daca pasagerii si soferii purtau centura de siguranta. Insa, politistii au declarat ca "nu i-ar fi ajutat cu nimic nici macar centurile de siguranta".

Printre victime se numara chitaritstul si vocalistul trupei Kris Leonard, chitaristul River Reeves, basistul Tomas Lowe, tobosarul Jackie Dakin si managerul trupei Craig Tarry.

Formatia urma sa aiba un concert in Suedia, la festivalul de muzica "Where's The Music?", in Norrkoping.

"Confirmam faptul ca cinci cetateni de origine britanica au murit intr-un accident, in Suedia, pe 13 februarie" a spus un purtatorul de cuvant al Ministerului de Afaceri Externe din Marea Britanie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO