Matusa lui Obama incearca sa evite deportarea din SUA

Casa unde sta matusa lui Obama

Matusa presedintelui american Barack Obama va aparea la 1 aprilie in fata unei instante din Boston in incercarea de a evita, pentru a treia oara, expulzarea din Statele Unite, unde a trait ca imigrant ilegal din 2004.

Zeituni Onyango, o imigranta din Kenya, in varsta de aproape 60 de ani, a plecat din tara sa natala in 2000 pentru a-si cauta un loc de munca in Statele Unite. Sora vitrega a tatalui presedintelui american, Onyango este cea care l-a condus pe Barack Obama in timpul calatoriei sale in Kenya, in urma cu 20 de ani.

Situatia ei este considerata un test pentru angajamentul administratiei Obama de a pune in aplicare legislatia referitoare la imigratie.

Criticii o acuza pe aceasta ca traieste intr-o locuinta de stat platita din bani publici, in timp ce mii de cetateni si imigranti legali asteapta pe liste, considerand ca ar putea fi vorba despre favoritism. Altii considera ca ar avea motive legitime pentru a ramane in Statele Unite.

Presedintele american a spus ca nu a avut nici o implicare in acest caz, care ar trebui sa-si urmeze propriul curs, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Ben LaBolt.

Citește și
michelle obama
Barack Obama, atent la tinuta sotiei!
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Vezi aici ce muzica asculta Barack Obama in Air Force One!
Vezi aici ce muzica asculta Barack Obama in Air Force One!

Barack Obama este un mare iubitor de muzica. Tocmai de aceea liderul de la Casa Alba si-a comandat o lista de melodii ca sa se delecteze in timpul zborurilor cu aeronava Air Force One.

Barack Obama, atent la tinuta sotiei!
Barack Obama, atent la tinuta sotiei!

Nu doar presa este interesata de cum se imbraca Prima Doamna a Americii, ci si sotul ei, presedintele Barack Obama.

Barack Obama in
Barack Obama in "The Simpsons"?

Producatorii executivi ai "The Simpsons" spera ca Barack Obama va fi primul presedinte in exercitiu care va aparea in serialul animat!

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.