Masca de protectie impotriva gripei "porcine" - noua moda la americani!

Ultima actualizare: 07-10-2012 07:48

Cel mai frapant semn al nebuniei declansate de epidemia de gripa este... masca de protectie. Oamenii cu un simt al afacerilor dezvoltatn sau cu foarte mult umor nu au ezitat sa profite de moment.

Internetul geme de filmulete, serioase sau nostime, toate avand ca subiect faimoasa masca. E clar, asa va ramane in istorie noua gripa, fosta "porcina", actualmente H1N1. Accesoriu foarte raspandit in Mexic, celebra masca face acum cariera si in Statele Unite.

Brusc, Michael Jackson nu mai pare atat de nebun, nu-i asa?
Jay Leno, comedian
Unii vor sa rupa gatul concurentei cu oferte incredibile: 50 de bucati la 41 de dolari. Cu toate ca: "Nu recomandam folosirea mastilor," spune Michael Bloomberg, primarul New York.

Foarte multe farmacii new-yorkeze si-au epuizat stocurile. Pe internet exista, de asemenea, o multime de filmulete instructive, care te invata chiar si cum sa-ti confectionezi una acasa. Iar pentru asta pot fi utilizate filtrele de cafea, personalizate cu diverse decoratiuni.

E clar, masca il poate apara de multe pe cel care o poarta, dar nu si de potopul de glume. Ce-i drept, mai mult americanii fac haz de necaz, decat mexicanii.

Invata cum sa previi imbolnavirea! Vezi aici si simptomele gripei "porcine"

Afla ce tratamente exista impotriva gripei "porcine"!

Cazurile de gripa "porcina" confirmate sau suspecte la nivel international

Afla ce este gripa "porcina" si cum apare la om

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO