Basescu, despre marea vaccinare:Da, Doamne, romanului mintea cea de pe urma

Ultima actualizare: 30-10-2012 01:34
Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, referitor la numarul mare de persoane care au solicitat imunizarea impotriva gripei noi, ca vaccinul a fost pus la dispozitia populatiei inca din luna noiembrie.

 

"Da, Doamne, romanului mintea cea de pe urma", a adaugat seful statului.

Basescu a facut aceste declaratii in timp ce se afla la cumparaturi intr-un hypermarket bucurestean, informeaza Mediafax.

"Cand statul pune la dispozitie din 26 noiembrie vaccinul, n-a vrut nimeni si ne luam dupa toti care isi dadeau cu parerea pe Internet, acum alergam toti dupa vaccin", a spus Traian Basescu.

Solicitat sa precizeze daca s-a vaccinat contra acestui tip de gripa, seful statului a mentionat ca, pentru protectie, in fiecare an face un set de injectii pentru imunizare.

"Sunt 10 injectii, Cantastem, ceva de genul acesta, este un vechi vaccin al Institutului Cantacuzino, care imunizeaza. Din cauza lor a trebuit sa las o pauza pana sa-l fac si pe acesta, anti-gripa noua", a spus el. Basescu a precizat ca a facut vaccinul in urma cu o zi. Intrebat daca vaccinul a avut efecte secundare, Basescu a raspuns negativ.

Peste 3.500 de oameni au fost vaccinati, sambata, in centrele de la Institutul "Matei Bals", Spitalul de Oftalmologie, Spitalul Colentina si Institutul Fundeni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO