Inchisoare pe viata pentru ca si-au tinut copilul la dieta pana cand a murit


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 14:32
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2011 16:04
Categorie: Stiri externe
cuplu

Saptamana aceasta la Curtea Suprema din Georgia, SUA, doi tineri au fost condamnati la inchisoare pe viata pentru ca si-au lasat copilul sa moara de foame in 2004.

Crown Shakur avea doar 6 saptamani cand a murit de malnutritie si infometare. Era fiul lui Jade Sanders si al lui Lamont Thomas, iar in urma decesului parintii sai au fost judecati pentru faptele lor. In timpul marturiilor cei doi au declarat ca tineau un regim de viata vegan si ca nu si-au dat seama ca bebelusului ii era rau, decat cand a fost prea tarziu pentru a mai face ceva.

Potrivit Associated Press, juratii i-au gasit pe Jade Sanders si Lamont Thomas vinovati de crima, violenta involuntara si cruzime fata de copii.

Procurorii au afirmat ca cei doi au neglijat copilul si au refuzat sa-l duca la doctor, desi era evident ca acesta se simtea rau.

In acnheta politistilor s-a descoperit ca baiatul nu mancase niciodata in viata sa lapte uman sau lapte praf, ci doar lapte de soia si suc de mere. Biberonul copilului era infect si dezvoltase chiar mai multe specii de ciuperci si mucegaiuri.

Veganismul este o dieta si un stil de viata care cauta excluderea folosirii animalelor pentru mancare, imbracaminte, sau orice alt scop.

Sursa: AP

Tags: cuplu, copil, crima, vegani,

VIDEO PROTVPLUS.RO