Incendiu la un bloc cu trei etaje din estul Londrei. Un barbat a fost ranit, acoperisul a fost distrus complet. VIDEO

25-06-2017 07:10


bloc foc

Zece autospeciale si 72 de pompieri luptau impotriva flacarilor sambata, in estul Londrei, dupa ce un incendiu a cuprins un apartament de la etajul trei al unui bloc scund, in care un barbat a fost ranit si condus la spital, relateaza Reuters.

Pompierii din Londra - care lucreaza totodata la evacuarea unor locuitori intr-o zona din nordul capitalei, unde au constat ca s-a folosit aceeasi invelitoare ca la Grenfell - au anuntat ca au fost chemati sa intervina sambata la o cladire in Bethnal Green, in estul Londrei, unde un apartament de la etajul trei si acoperisul erau in flacari

Ei au primit 50 de apeluri telefonice la linia lor de urgenta.

”Cauza incendiului este necunoscuta in aceasta etapa”, se arata in comunicat.

”Un intreg apartament de la etajul trei si acoperisul au ars complet.Un barbat a fost condus la spital de echipaje apartinand Serviciului de Ambulanta al Londrei”, precizeaza pompierii.

Regatul Unit este afectat, in ultimele zile, de urmarile unui incendiu in care au murit cel putin 79 de persoane, intr-un bloc cu 24 de etaje, in vestul Londrei, pe 14 iunie, care i-a surprins pe locatari in somn.

Incendiul de la Grenfell Tower s-a extins rapid, a transformat imobilul intr-o torta uriasa si i-a ingrozit pe rezidenti.

Sinistrul, cel mai sangeros incendiu din capitala dupa al Doilea Razboi Mondial, a declansat inspectii la nivel national la cladirile inalte de locuinte, dupa ce politia a anuntat ca invelitoarea folosita la Grenfell nu a trecut teste de siguranta.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO