Inca un scandal in Franta, dupa cel cu Depardieu. Brigitte Bardot ameninta ca se muta si ea in Rusia

Ultima actualizare: 08-01-2013 06:50
Brigitte Bardot

Inca un star al cinematografiei mondiale ameninta ca renunta la cetatenia franceza in favoarea Rusiei. Este vorba despre Brigitte Bardot, iar ea este suparata nu din cauza taxelor, ci a unor elefanti.

Primul actor al Frantei care a starnit o furtuna mediatica in tara sa, dupa ce a anuntat ca renunta la cetatenia franceza in favoarea celei rusesti, din cauza taxelor, a fost Gerard Depardieu. Acum, Franta ar putea avea parte de un alt mare "tradator", scriu cei de la ABC News.

Brigitte Bardot a anuntat ca i se va alatura lui Depardieu daca statul francez nu va stopa moartea a doi elefanti care se afla acum intr-o gradina zoologica din Lyon. Acestia sunt bolnavi de tuberculoza si sunt considerati un pericol pentru celelalte animale si vizitatori. Cele doua animale se numesc Baby si Nepal si apartin unui circ ambulant. Un tribunal din Lyon a decis ca elefantii sa fie eutanasiati, ca masura de precutie.

Bardot s-a alaturat celor care se impotrivesc uciderii elefantilor si a amenintat ca va parasi Franta daca acest lucru se va intampla. "Daca cei care sunt la putere sunt atat de lasi si obraznici incat sa omoare elefantii ... atunci am decis sa solicit cetatenie ruseasca si sa plec din aceasta tara, care nu a devenit altceva decat un cimitir de animale." a declarat Brigitte Bardot intr-un comunicat de presa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO