Vrei sa asculti glumele lui McCain?

Ultima actualizare: 28-08-2012 17:27

Pe langa intalnirile electorale, John McCain a tinut sa puncteze si cu cateva momente mai relaxate si s-a transformat in agent de vanzari la un post TV.


Cum, potrivit sondajelor, candidatul republican este cu cateva procente in urma celui democrat, McCain a incercat sa recupereze cu o doza de autoironie superconcentrata. 

Dupa ce si-a intrat in rol, McCain a mers ca invitat la un show TV de succes, unde a aparut alaturi de actrita Tina Fey, cea care a uimit o lume intreaga prin asemanarea izbitoare cu Sarah Palin, guvernatoarea Alaskai.

Nu au fost uitate nici zvonurile potrivit carora Sarah Palin ar fi mai interesata sa se prezinte peste patru ani la cel mai inalt post din stat decat sa ocupe locul al doilea acum. 

"Eu nu plec nicaieri si cu siguranta nu ma voi intoarce in Alaska. Daca nu ajung la Casa Alba acum, fie candidez peste patru ani, fie ma transform intr-o Oprah alba. Sunt buna la ambele!", a spus falsa Sarah, actrita Tina Fey.

Dupa aluzia la reclama de 30 de minute, care l-a costat pe Obama aproximativ sapte milioane de dolari, McCain a intrat in pielea unui prezentator care vinde produse la teleshopping. Asa ca a laudat pe rand calitatile produselor McCain.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO