Femeia care a numit-o pe Michelle Obama „maimuță pe tocuri”, condamnată la închisoare

Ultima actualizare: 03-06-2019 09:28
Michelle Obama
Getty

Pamela Taylor, femeia concediată după ce a numit-o „maimuță pe tocuri” pe Michelle Obama, în 2016, a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru fraudă.

 

În 2016, femeia de 57 de ani a fost concediată de la conducerea Corporației pentru Dezvoltarea ținutului Clay, după ce a jignit-o pe Facebook pe prima doamnă a Statelor Unite de la vremea respectivă, informează NBC News.

Joi, ea a fost condamnată la închisoare după ce a folosit în mod ilegal 18.000 de dolari din fondurile Agenției Federale pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență (FEMA), destinate victimelor inundațiilor din iunie 2016, în urma cărora 23 persoane au murit.

Astfel, ea a susținut că reședința sa a fost distrusă de inundații și că a fost nevoită să se mute într-o locuință închiriată, pentru a beneficia de ajutor de la stat. Cu toate acestea, casa ei rămăsese neatinsă de viitură.

Totodată, Pamela Taylor are de achitat o amendă de 10.000 de dolari, după ce a pledat vinovată la acuzațiile care i s-au adus.

„Ar fi reconfortant să avem la Casa Albă o primă doamnă elegantă, frumoasă și demnă. M-am săturat să văd o maimuță pe tocuri”, a scris femeia în postarea controversată care i-a adus demiterea. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO