Exemplu de generozitate, intr-o cafenea, Timp de cateva zile, clientii au platit pentru altii

Ultima actualizare: 31-12-2013 07:07
Starbucks

Clientii unei cafenele Starbucks din Newington, Connecticut traiesc inca spiritul Craciunului. In dimineata de Ajun, un client a platit pentru persoana de spatele sau, si, de atunci peste 1000 de persoane au continuat acest gest generos.

Directorul cafenelei a declarat ca, vineri, la ora 10, peste 900 de persoane au platit pentru clientii aflati in urma lor. Pana vineri dupa-amiaza, numarul a crescut la 1000, un nou record.

Desi cafeneaua Starbucks a mai avut de-a face cu astfel de gesturi de generoziate, de obicei numarul clientilor care fac asta nu este mai mare de 25.

Cand un client a platit, joi, pentru persoana din spatele sau, schema de plata in avans s-a declansat si nu a mai fost oprita.

Angajatii cafenelei au declarat ca sunt surprinsi ca a continuat atat de mult si ca persoanele cu comenzi modeste platesc pentru comenzi de 20$, pentru cei din spatele lor.

Clientii sunt incantati de cadoul neasteptat, ceea ce explica de ce acest gest simplu a continuat, fara intrerupere.

"Sentimentul e foarte frumos. Este grozav. Asta inseamna, de fap, Craciunul", a declarat Cathy Shemeth, unul dintre clentii cafenelei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO