Eleganta si rafinament, la primul dineu oficial organizat de Barack Obama!

Dată publicare: 25-11-2009 00:00
Dată actualizare: 10-05-2012 08:56


Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, a stralucit pur si simplu, ieri, la primul dineu oficial tinut la Casa Alba de sotul sau. Invitatii de onoarea au fost premierul indian Manmohan Singh si sotia sa, Gursharan Kaur.

 

Aflandu-se la prima receptie de acest gen, cuplul prezidential a avut grija ca totul sa fie perfect.

Aproape 400 de invitati au petrecut o seara exceptionala in cortul amplasat special pentru acest eveniment chiar pe peluza resedintei de la Casa Alba.

Seara a fost animata de muzica americana si indiana. Artista de muzica soul Jennifer Hudson si cantaretul de jazz Kurt Elling, cel care a compus coloana sonora pentru
pelicula de succes "Slumdog Millionaire", au asigurat o atmosfera mai mult decat placuta.

Si cum cei mai multi dintre oaspeti nu erau mancatori de carne, gazdele au pus pe masa bucate vegetariene.

Dar ce nu a putut fi trecuta cu vederea a fost eleganta cuplului Obama. Prima Doamna a Statelor Unite a stralucit intr-o tinuta creata de designerul de origine indiana, Naeem Khan.

Printre invitati s-a numarat fostul secretar de stat american Colin Powel si sotia sa, consilierul politic Melody Barnes, Maya Soetoro-Ng, secretarul de stat american Hillary Clinton, secretarul trezoreriei Timothy Geithner, primarul New York-ului Michael Bloomberg si cineastul Steven Spielberg.

Sursa: Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO