Electrocutati in piscina, sub privirile parintilor. Prin ce a trecut un bunic pentru a isi salva nepoata de socul electric

23-05-2014 08:10


Un filmulet de cateva minute, facut cu telefonul mobil, le va da cu siguranta frisoane celor care vad copii balacindu-se in piscina.

Cativa copii s-au electrocutat intr-un bazin din Florida, din cauza unor fire neizolate de la pompa de apa.

Adultii care au sarit in ajutorul celor mici au simtit si ei socul electric, dar nu s-au lasat pana nu si-au vazut copiii in afara pericolului.

Pare o zi obisnuita la piscina intr-un cartier rezidential din apropiere de Miami. E soare si copii se bucura de apa calduta, supravegheati de pe margine de parinti si bunici.

La un moment dat, o fetita incearca sa iasa din apa, dar cand atinge balustrada, un soc electric ii zguduie trupul si imediat se scufunda.

Un barbat de pe margine isi da seama rapid ca a fost electrocutata si o trage pe marginea bazinului; dar simte si el din plin descarcarea electrica.

Oamenii se retrag speriati, dar o alta copila din bazin pare paralizata de curentul electric.

 Diego, fratele celei de a doua fetite, a povestit ca sora lui se invinetise la fata, iar bunicul i-a salvat viata incasand, la randul lui, socul electric. Diego a avut nevoie si el de cateva zile de spitalizare.

O investigatie preliminara a descoperit cateva fire neizolate la pompa de apa. In urma cu cateva luni, insa, piscina a fost inspectata si totul parea in regula.

Aceste imagini terifiante au fost filmate luna trecuta, dar politia locala a decis sa le difuzeze acum ca un avertisment.

VIDEO PROTVPLUS.RO