Drumul până la serviciu, sport extrem pentru doi americani!

Ultima actualizare: 10-06-2012 12:43
Drumul până la serviciu, sport extrem

Speriaţi de preţul benzinei, doi americani şi-au abandonat maşina pentru bicicletă. Merg în fiecare zi pe două roţi aproape 70 de kilometri şi, în ciuda oboselii, sunt mulţumiţi. Fac economii şi gimnastică în acelaşi timp.

Pentru Barry Lord şi Michael Elliott, întreţinerea şi alimentarea maşinilor devenise o povară. Bărbaţi energici, cei doi s-au hotărât să renunţe la volan în favoarea bicicletelor. Mai întâi au testat trerenul la propriu.

Michael şi Barry lucrează la o companie din oraşul Cornelia care produce aparatură medicală. Distanţa mare până la locul de muncă nu a fost o piedică, ci o provocare. Şi asta numai la dus. În total, cei doi biciclişti parcurg aproape 70 de kilometri în fiecare zi.

Mersul pe bicicletă îi ajută să economisească fiecare aproximativ 120 de dolari pe lună. Nu pare foarte mult, însă navetiştii sunt mulţumiţi. Nu mai dau banii nici pe abonamentele la o sală de gimnastică.

În tot acest timp, maşinile stau în garaj. Michael şi Barry îşi aduc aminte că sunt şoferi numai când vremea este prea rea pentru mersul pe bicicletă. Până atunci, maşina parcată în faţa biroului serveşte ca vestiar.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO