Donald Trump i-a revoltat pe americani dupa cel mai sangeros atac armat din istoria SUA. Mesajul publicat pe Twitter

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00
Donald Trump

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a transmis duminica, la cateva ore dupa atacul dintr-un club de noapte din Orlando soldat cu 50 de morti, ca a avut dreptate in legatura cu 'terorismul islamic radical', potrivit Reuters.

Mesajul lui Donald Trump transmis duminica, dupa cel mai sangeros atac armat din istoria SUA, a revoltat opinia publica din SUA.

Reactia candidatului republican a venit pe Twitter, unde a fost dur criticat pentru cum ce mesaj a postat.

 "Apreciez felicitarile pentru faptul ca am avut dreptate privind terorismul islamic radical. Nu vreau felicitari, vreau duritate si vigilenta. Trebuie sa fim inteligenti!", a postat miliardarul pe Twitter.

Apoi a continuat, cu un mesaj in care ii reprosa presedinteului Barack Obama ca inca se fereste sa foloseasca cuvintele "terorism islamic radical" in discursul sau. "Cand va folosi presedintele Barack Obama, in sfarsit, cuvintele "terorism islamic radical"? Daca nu o face deja, ar trebui sa isi dea demisia" 

Un activist al drepturilor comunitatii LGBT a declarat ca "Donald, ne-ai aratat inca o data ca poti fi liderul nostru. 50 de oameni au murit si tu astepti felicitari",  a scris ironic acesta pe Twitter.

Cincizeci de persoane au fost ucise si 53 ranite duminica intr-un club gay din Orlando, in statul Florida, in cel mai sangeros atac armat din istoria SUA, au anuntat autoritatile, care au deschis o ancheta pentru 'terorism', scrie Agerpres.

Potrivit presei americane, suspectul ar fi Omar Seddique Mateen, un cetatean american de origine afgana in varsta de 29 de ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO