Deranjat de zgomotul petrecaretilor, i-a ciuruit cu 15 gloante!

Ultima actualizare: 05-11-2012 04:42

Doua cupluri au fost ciuruite de gloantele trase de un vecin, furios ca nu se poate odihni din cauza muzicii, data prea tare de petrecareti.

In imobilul din Rancy, unde s-a petrecut crima, groaza se citeste pe chipurile locatarilor. Ei spun ca, in noaptea masacrului, cele doua cupluri au petrecut cu muzica tare. L-au infuriat pe vecinul ce locuieste dedesubt, care, de altfel, s-ar mai fi plans si in trecut din cauza zgomotului. De aceasta data insa, el n-a mai chemat politia.

Barbatul de 55 de ani a urcat la vecinii sai de la etajul unu. Fara sa scoata o vorba, a tras 4 gloante in cel care i-a deschis usa. Apoi a intrat in camera si a deschis din nou focul. Trei persoane, printre care si o femeie insarcinata in 7 luni, au cazut secerate.

Copiii celor doua cupluri, doua fetite, de 8 si 9 ani, au avut noroc. Se aflau intr-o alta incapere si au scapat de furia ucigasa a barbatului. In schimb atacatorul, dupa macel s-a retras in apartamentul sau. Politistii l-au gasit zacand fara suflare. Si-a pus capat zilelor, la scurt timp dupa crima.

Masacrul le-a dat fiori chiar si anchetatorilor. Ei spun ca barbatul a tras nu mai putin de 15 gloante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO