Decizie surprinzatoare a Casei Albe. Barack Obama va acorda interviuri celor mai populari video bloggeri de pe YouTube

Ultima actualizare: 25-01-2015 06:53

Spre uimirea presei traditionale, Barack Obama va da un interviu unor vedete ale internetului, dar care nu au nicio legatura cu jurnalismul asa cum il intelegem noi. In schimb, milioane de americani ii urmaresc pe YouTube zilnic pe cei trei.

Unul dintre ei este o adolescenta care da sfaturi de machiaj. Presedintele american spera astfel sa-si explice deciziile de lider unui public in general neinteresat de politica.

GloZell a devenit celebra dupa ce s-a filmat incercand sa inghita un polonic intreg de scortisoara, cu rezultate previzibile. Desi nu are nicio legatura cu presa si parca nu ar fi scris in viata ei un rand, GloZell se va putea lauda in curand cu interviul pe care i-l va acorda presedintele Statelor Unite.

Ei i se alatura Bethany Mota, o adolescenta din California care isi invata semenele de aceeasi varsta cum sa se imbrace si cum sa se machieze.

Iar echipa lor va fi completata de Hank Green. Green si fratele lui, adica "Vlog Brothers", au 26 de canale YouTube despre stiinta, educatie si multe altele.

De ce le acorda tocmai lor presedintele un interviu? GloZell are 3 milioane de abonati pe YouTube, iar Bethany Mota, 8 milioane. La randul lor, fratii Green se pot lauda cu 890 de milioane de vizualizari.

Vestea interviului a fost primita cu ironie de jurnalistii din presa traditionala. Radeti cat vreti, dar acesta ar putea fi viitorul, a replicat Casa Alba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO