Cum s-a îmbogățit un american de 23 de ani din pariuri. „Îți voi tăia gâtul”

Ultima actualizare: 08-03-2020 13:48
Ben Patz
Ben Patz

Un cunoscut parior american, care a câștigat peste1 milion de dolari doar în ultimele luni, este acum acuzat că a amenințat cu moartea mai mulți sportivi și pe familiile acestora anul trecut.

Benjamin "Parlay" Patz s-a folosit de mai multe conturi de social media pentru a amenința sportivi, printre care jucători ai echipei de fotbal american New England Patriots, jucători ai unor cunoscute echipe de baseball și chiar sportivi ai unor colegii americane, potrivit ESPN.

Pariorul riscă acum până la cinci ani de închisoare.

Potrivit anchetatorilor, pe 9 martie 2019, acesta a trimis mai multe mesaje pe instagram unui jucător de baschet al Universității Pepperdine, în care amenința că îl va decapita pe el și pe familia sa.

„Îți voi tăia gâtul cu un cuțit tocit”, „Întreaga ta familie o să fie decapitată și arsă de vie”, „O să intru peste tine în casă în timp ce dormi și o să te omor", „Protejează-ți spatele, ești ca și mort”, sunt mesajele trimise de parior sportivului.

Potrivit FBI, contul de Instagram de pe care au fost transmise mesajele de amenințare a fost creat cu un email ce îi aparține lui Patz. 18 mesaje de amenințare au fost transmise de pe acel cont către mai mulți sportivi și încă 300 de pe alte conturi care îi aparțin pariorului, spun anchetatorii.

„Inutilitatea ta m-a costat peste 100.000 de dolari în seara asta! Trist!”, este un alt mesaj trimis de pe contul lui Patz pe 22 decembrie, către un jucător de baschet al Universității din Arizona, după ce echipa sa a pierdut un meci de campionat.

„Pariurile susbtanțiale plasate de Patz în mod repetat arată că amenința sportivi care au jucat în meciuri pe care acesta a pariat și a pierdut bani sau că ar fi încercat să influențeze rezultatul unor evenimente sportive pe care a pariat", a declarat agentul special al FBI Daniel Nowak.

Patz a devenit cunoscut în comunitățile de pariori și a apărut în presa americană după ce a câștigat sume importante la pariuri sportive. Acesta a postat mai multe imagini pe internet cu bilete câștigătoare, de peste 330.000 de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO