Celula de criza la MAE: Romanii cu probleme in Libia pot suna la consulat

Ultima actualizare: 05-11-2012 11:50
MAE

O celula de criza care raspunde solicitarilor de asistenta consulara venite din partea cetatenilor romani din Libia a fost activata la MAE, iar romanii afectati pot contacta telefonic Directia Consulara intre orele 10.00-18.00.

 Astfel, romanii pot contacta autoritatile consulare in intervalul mentionat la numarul de telefon +40.21.319.21.37 sau pe mail, la adresa drco@mae.ro. MAE recomanda cetatenilor romani aflati in Libia, indeosebi persoanele aflate in zona de nord-est (Cirenaica), sa contacteze Ambasada Romaniei la Tripoli, pentru inscrierea in baza de date existenta la misiunea diplomatica.

De asemenea, cetatenii romani sunt sfatuiti sa tina cont de faptul ca pe intreg teritoriul Libiei pot exista unele intreruperi ale liniilor de telecomunicatii. MAE reaminteste recomandarea de a fi evitate calatoriile in Libia ale cetatenilor romani.

Totodata cetatenii romani care se afla deja pe teritoriul acestui stat sunt sfatuiti sa evite demonstratiile, locurile aglomerate si sa respecte cu strictete interdictiile de circulatie.

Aveti imagini cu violentele din Libia? Trimiteti-le pe www.stirileprotv.ro!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO