Doi turisti romani, raniti usor in urma exploziei de langa Antalya

Ultima actualizare: 18-10-2012 15:14

Doi turisti romani se numara printre persoanele ranite in urma exploziei produse, duminica, in Turcia, cei doi fiind transportati la spital si externati dupa cateva ore, aflandu-se in prezent in afara oricarui pericol.

"Ambasada Romaniei la Ankara a luat legatura cu autoritatile din Kemer si poate confirma ca printre persoanele ranite in urma exploziei produse in cursul acestei zile se numara si doi cetatemni romani", a declarat, duminica, pentru Mediafax, Doris Mircea.

Cei doi cetateni romani care se aflau in sejur in zona au fost "zgariati" de la suflul exploziei.

"Ei au fost transportati la spitalul din localitatea Kemer, unde au primit ingrijirile medicale de rigoare. Au parasit la scurt timp spitalul si se afla in prezent in afara oricarui pericol", a mai spus Doris Mircea.

Cel putin 15 persoane au fost ranite intr-o explozie produsa duminica in statiunea turca Kemer, informeaza pagina online a agentiei RIA Novosti, precizand ca sapte dintre persoanele ranite sunt turisti rusi.

"Toate persoanele ranite au suferit doar rani minore", precizeaza Consulatul rus, subliniind ca sase turisti rusi au fost transportati la spital.

Se pare ca explozia produsa duminica dimineata a fost provocata de o grenada, a declarat Tamara Lomidze, directorul Asociatiei operatorilor de turism din Rusia.

Un turist a declarat ca explozia s-a produs chiar pe plaja, zgomotul produs fiind foarte puternic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO