Chiar daca are de toate la Casa Alba, presedintele Obama duce dorul cate unui hamburger. Asa ca l-a luat pe vice-presedintele Biden si au mers amandoi la un fast food.


Cu recesiunea pe cap si grija sutelor de mii de locuri de munca inghitite de criza, presedintele Barack Obama si "vicele" sau, Joe Biden, au decis sa ia o pauza de la sedintele zilnice tinute la Casa Alba. Un ragaz pentru limpezirea mintii si potolirea foamei in cel mai popular stil american, cu burgeri.

Sigur, chiar si atunci cand vrea sa se poarte ca omul de rand, presedintele ramane presedinte. Asa ca Obama a plecat spre Arlington intr-un mic convoi, cu agenti Secret Service cu tot.

La fast food era destula aglomeratie, dar primii oameni din stat s-au asezat cuminti la coada. Desi li s-a oferit totul "din partea casei", au insistat sa plateasca.

Cu o gramada de curiosi in spate, Obama si adjunctul sau au facut cale intoarsa. Ziaristii i-au filmat cu plasele pline, pe peluza de la Casa Alba. Apoi i-au lasat sa se intoarca la treburile tarii.