Australia: Un caine, salvator a patru pisici

Ultima actualizare: 19-10-2012 12:02

El a salvat patru pisicute prinse intr-un incendiu, care a mistuit o locuinta. Le-a pazit pe micutele feline de parca ar fi fost ale lui. Pompierii l-au scos mai mult mort decat viu din casa.

Cainele este sanatos, la fel si protejatele lui, patru pui de pisica, care nu au mai mult de cateva zile si nu il vad prea bine.

Cand au intrat in casa cuprinsa de flacari din Melbourne, pompierii l-au gasit pe terrierul devotat stand de paza langa o cutie in care se aflau cei patru pui de pisica. Cainele inhalase mult fum si era mai mult mort decat viu, dar nu s-a clintit din loc.

Leo a avut nevoie de masaj cardiac si o masca de oxigen, ca sa-si revina. Pompierii au fost extrem de impresionati de isprava lui. Mai ales ca Barney, celalat caine al familie, a dat bir cu fugitii cand a simtit fumul.

Cand si-a revenit, Leo s-a asigurat ca pisicutele sunt bine. Puii au doar cateva zile si nu vad, dar il recunosc pe salvatorul lor.

Fiica de 11 ani a familiei a suferit probleme respiratorii, insa mama si ceilalti trei frati ai ei au scapat teferi din incendiu. Pompierii nu au aflat, deocamdata, de la ce a pornit focul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO