Au facut sex cu peste 100 de persoane desi stiau ca sunt infestati cu HIV!

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:39

Vorbim despre doi americani carora nu le-a pasat ca pot sa imbolnaveasca aproape 100 de oameni, numarul aproximativ al partenerilor lor sexuali de cand au fost diagnosticati cu HIV.

Triciei, una dintre femeile infectate cu HIV in urma unei relatii cu un texan, l-a dat in judecata pe partenerul sau. Barbatul stia foarte bine ca este purtator al teribilului virus, dar, cu toate acestea, a facut sex neprotejat. Alte cinci femei i-au cazut victime.

Apararea a cerut o pedeapsa de 20 de ani dupa gratii pentru inculpat, insa pedeapsa stabilita de juratii unui tribunal din Texas a fost mai severa: l-au condamnat la 45 de ani de inchisoare.

In acest timp in Washington sta sa inceapa un proces similar. Un individ diagnosticat anul trecut cu HIV a facut sex neprotejat cu alti peste 80 de barbati. Americanul si-a cunoscut victimele pe internet si le convingea sa iasa cu el in oras. Intretineau apoi relatii sexuale in parcuri sau parcari.

Cazul le-a dat fiori medicilor. Ingrijorati, ei spun ca doar o parte dintre victimele barbatului au venit la spital sa ceara ajutor. Despre celelalte nu se stie mai nimic, iar riscul sa infecteze alti oameni este foarte mare.

In ciuda acuzatiilor grave, barbatul a pledat nevinovat in fata instantei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO