Atac armat la o fermă terapeutică din Țările de Jos soldat cu doi morți și doi răniți

Ultima actualizare: 06-05-2022 19:14
atac ferma
IMAGO

Un atac armat la o fermă terapeutică din Ţările de Jos s-a soldat cu doi morţi şi doi răniţi grav, iar presupusul autor al faptelor, prezentat ca dezechilibrat, a fost arestat, au anunţat vineri poliţia şi mass-media locale, informează AFP.

Poliţia olandeză a declarat că a arestat un individ după drama care a avut loc la Alblasserdam, lângă Rotterdam, la doi paşi de celebrele mori de vânt din Kinderdijk, incluse în patrimoniul mondial UNESCO.
 


O adolescentă de 16 ani şi o femeie de 34 de ani şi-au pierdut viaţa, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, de la faţa locului, citat de agenţia de presă ANP.

 
De asemenea, un băiat de 13 ani şi o femeie de 20 de ani au fost grav răniţi.
 


 

Suspectul a fost arestat şi arma de foc a fost confiscată. Martorii sunt procesaţi, a fost organizat un punct de ajutor. Ancheta este în curs”, a declarat poliţia din Rotterdam pe Twitter.

 

 

Mobilul crimei este deocamdată necunoscut. Poliţia crede că suspectul a acţionat singur, a raportat televiziunea publică NOS.
 


 

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este cunoscut poliţiei de mai mulţi ani şi a fost calificat ca fiind „confuz” şi prezentat drept un individ cu probleme, au informat mai multe mass-media olandeze.
 


 

Atacul s-a produs la o fermă unde copii, tineri şi adulţi care suferă de un handicap sau de o boală mintală lucrează cu animale ca formă de terapie, potrivit NOS.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO