Actrita transgender Alexis Arquette a murit la varsta de 47 de ani. Anuntul a fost facut de fratele ei

Dată publicare: 12-09-2016 15:43
Dată actualizare: 15-09-2016 04:54


Alexis Arquette

Actrita si activista transgender Alexis Arquette, sora actorilor David, Rosanna si Patricia Arquette, a murit duminica la varsta de 47 de ani, relateaza BBC, citat de news.ro.

Un alt frate al ei, Richmond, a confirmat decesul pe Facebook, prin intermediul unui comunicat de presa redactat de Patricia Arquette. Richmond Arquette a spus ca Alexis a murit in timp ce asculta muzica lui David Bowie.

A jucat in filme precum ”Pulp Fiction” si ”The Wedding Singer”. Familia Arquette nu a dezvaluit cauza decesului lui Alexis.

Alexis Arquette si-a facut debutul in film in ”Down And Out in Beverly Hills”, in 1986, si a interpretat rolul unui travestit in ”Last Exit To Brooklyn” in 1989.

A aparut, de asemenea, in comedia romantica ”The Wedding Singer”, interpretand rolul membrului unei trupe care il imita pe cantaretul britanic Boy George.

Alexis Arquette a aparut si intr-un documentar, in 2006, care a relatat tranzitia sa de la barbat la femeie.

Acel film, intitulat ”Alexis Arquette: She's My Brother”, a fost proiectat la Festivalul Tribeca din 2007.

Alexis Arquette a jucat si in seriale TV, precum ”Friends” si ”Californication”. In ultimii ani, a devenit o cunoscuta activista care a militat pentru drepturile persoanelor transgender.
 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO