Actorul Russell Crowe scoate la licitație bunurile colecționate în timpul căsniciei

Ultimul update: Joi 05 Aprilie 2018 09:59
Data publicarii: Joi 05 Aprilie 2018 08:55
Categorie: Entertainment

Ca să marcheze sfârşitul unei etape din viaţa sa, actorul Russell Crowe vinde la licitaţie peste 200 de obiecte pe care el şi fosta lui soţie le-au adunat de-a lungul căsniciei.

Colecţia conţine bijuterii cumpărate de el nevestei, dar şi suveniruri de la filmări. Cei doi au anunţat că se despart încă din 2012, dar divorţul va fi pronunţat abia peste câteva zile.

La 53 de ani, Russell Crowe se pregăteşte să ia viaţa de la capăt. Peste doar câteva zile va fi un om liber, la mai bine de cinci ani de când s-a despărţit de fosta lui soţie, Danielle Spencer. Şi marchează momentul vânzând o colecţie de obiecte adunate de-a lungul căsniciei.

"Sunt colecţionar, aşa că sunt lucruri cumpărate cu ochi de pasionat, nu la întâmplare. Şi mai sunt obiecte din cariera mea. La un moment dat, aveam atât de multe lucruri, încât am cumpărat un pub şi am deschis un mic muzeu să le găzduiască", a povestit actorul.

"Russell Crowe: Arta divorţului" se numeşte licitaţia, care conţine peste 220 de obiecte. Printre ele, costumul şi sabia purtate de el în "Gladiatorul", scaunul său de pe platoul "L.A. Confidenţial" şi alte suveniruri de la filmări. Fostei soţii i s-a părut interesantă ideea şi contribuie la licitaţie cu bijuterii primite de la el în cei nouă ani de căsnicie.

BMW vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei. Cu cât a fost dat un Lamborghini

"Trebuie să iubeşti oamenii aşa cum vor ei să fie iubiţi, nu aşa cum crezi tu. Iar meseria mea mă ducea mereu departe, călătoream neîntrerupt, şi asta pune presiune asupra unei relaţii, mai ales când sunt implicaţii şi copii mici. Te obişnuieşti să îndulceşti distanţele cu daruri. Dar Danielle e un om foarte simplu, nu avea nevoie de atâtea lucruri", a mai spus Russell.

Actorul a ales o dată simbolică pentru licitaţie: 7 aprilie, ziua lui de naştere, dar şi aniversarea defunctei căsnicii. Iar la două zile după licitaţie va deveni oficial şi divorţul.

Ce se întâmplă cu banii? ”Nu ştiu. Nu le-am dat o destinaţie anume. Ştiu că voi cumpăra nişte incubatoare pentru ţestoase, pentru un proiect din Queensland. Dincolo de asta nu m-am gândit. Dar banii sunt folositori, e plăcut să-i ai", a precizat actorul.

"Arta divorţului" îl va îmbogăţi pe Crowe cu cel puţin un milion de dolari, după ce ar fi pierdut 20 de milioane în urma divorţului.

BMW, vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei. Cu cât a fost dat un Lamborghini

BMW, vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei. Cu cât a fost dat un Lamborghini

Clara McGregor

Fiica cea mare a lui Ewan McGregor a pozat nud pentru Playboy

Anthony Hopkins și-a speriat fanii cu un clip neobişnuit. ”O să am coșmaruri”

Beyonce şi sora ei au căzut pe scenă la festivalul Coachella. VIDEO

Ce a făcut Avicii cu doar o zi înaintea morţii. Ultima fotografie cu DJ-ul în viață

S-a aflat diminutivul delicat cu care prinţul Harry i se adresează viitoarei sale soţii

Rachel Weisz şi Daniel Craig vor avea un copil împreună. Ce vârste au cei doi

avicii

”Nu îmi place să fiu în centrul atenției”. Avicii mărturisea cât de greu i-a fost în carieră

Mărturia șocantă a unuia din cei mai buni prieteni ai lui Avicii. ”M-am supărat! Îmi promisese!”

Serialul "Grey's Anatomy", prelungit pentru al 15-lea sezon la ABC

Ultimul mesaj postat pe Twitter de Avicii, cu patru zile înainte de a muri

Fratele lui Avicii caută răspunsuri în Oman. Ultimele imagini cu DJ-ul în viață

Destinul eroinei din “Pe aripile vântului”. A fost supusă la şocuri electrice