Actorul Russell Crowe scoate la licitație bunurile colecționate în timpul căsniciei

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 05 Aprilie 2018 08:55
Categorie: Entertainment

Ca să marcheze sfârşitul unei etape din viaţa sa, actorul Russell Crowe vinde la licitaţie peste 200 de obiecte pe care el şi fosta lui soţie le-au adunat de-a lungul căsniciei.

Colecţia conţine bijuterii cumpărate de el nevestei, dar şi suveniruri de la filmări. Cei doi au anunţat că se despart încă din 2012, dar divorţul va fi pronunţat abia peste câteva zile.

La 53 de ani, Russell Crowe se pregăteşte să ia viaţa de la capăt. Peste doar câteva zile va fi un om liber, la mai bine de cinci ani de când s-a despărţit de fosta lui soţie, Danielle Spencer. Şi marchează momentul vânzând o colecţie de obiecte adunate de-a lungul căsniciei.

"Sunt colecţionar, aşa că sunt lucruri cumpărate cu ochi de pasionat, nu la întâmplare. Şi mai sunt obiecte din cariera mea. La un moment dat, aveam atât de multe lucruri, încât am cumpărat un pub şi am deschis un mic muzeu să le găzduiască", a povestit actorul.

"Russell Crowe: Arta divorţului" se numeşte licitaţia, care conţine peste 220 de obiecte. Printre ele, costumul şi sabia purtate de el în "Gladiatorul", scaunul său de pe platoul "L.A. Confidenţial" şi alte suveniruri de la filmări. Fostei soţii i s-a părut interesantă ideea şi contribuie la licitaţie cu bijuterii primite de la el în cei nouă ani de căsnicie.

"Trebuie să iubeşti oamenii aşa cum vor ei să fie iubiţi, nu aşa cum crezi tu. Iar meseria mea mă ducea mereu departe, călătoream neîntrerupt, şi asta pune presiune asupra unei relaţii, mai ales când sunt implicaţii şi copii mici. Te obişnuieşti să îndulceşti distanţele cu daruri. Dar Danielle e un om foarte simplu, nu avea nevoie de atâtea lucruri", a mai spus Russell.

Actorul a ales o dată simbolică pentru licitaţie: 7 aprilie, ziua lui de naştere, dar şi aniversarea defunctei căsnicii. Iar la două zile după licitaţie va deveni oficial şi divorţul.

Ce se întâmplă cu banii? ”Nu ştiu. Nu le-am dat o destinaţie anume. Ştiu că voi cumpăra nişte incubatoare pentru ţestoase, pentru un proiect din Queensland. Dincolo de asta nu m-am gândit. Dar banii sunt folositori, e plăcut să-i ai", a precizat actorul.

"Arta divorţului" îl va îmbogăţi pe Crowe cu cel puţin un milion de dolari, după ce ar fi pierdut 20 de milioane în urma divorţului.

BMW, vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei. Cu cât a fost dat un Lamborghini
BMW, vândut de ANAF la licitație pentru 500 de lei. Cu cât a fost dat un Lamborghini
VIDEO PROTVPLUS.RO
Lucifer
Adrian Tăbăcaru lansează opera rock ”Lucifer”, bazată pe poemul lui Mihai Eminescu
Încă o trupă anunțată la SoundArt Festival 2019: Planet of Zeus, stoner rock din Grecia
Meghan Markle i-a interzis prințului Harry să participe la o tradiție veche de 3 secole
Miss Univers 2018 a fost aleasă. Povestea celei mai frumoase femei. FOTO
Cofondatorul unor aplicații populare a murit la vârsta de 34 de ani. Ipoteza poliției
Noi acuzații grave în SUA. Cine s-a lăudat că ar fi făcut sex cu Jennifer Lawrence
Stephanie Scolaro,
Un model celebru riscă 7 ani de închisoare după ce a vrut să vândă haine și accesorii
Un actor din GOT revine pe marile ecrane în rolul unui supererou din universul DC
Haine şi accesorii de la designeri români la preţ redus, la târgul Crazy Christmas
Secretul ascuns de reprezentanta Spaniei la Miss Universe. Ce era înainte
Prestația lui Bogdan Ioan la Vocea României a devenit virală în topul The Voice Global. Ce loc a ocupat concurentul
Un actor celebru, cunoscut pentru Game of Thrones, haka în fața presei