A murit actorul care l-a interpretat pe celebrul Screech, din "Salvaţi de clopoţel". Dustin Diamond avea 44 de ani

×

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul "Salvaţi de clopoţel" (Saved by the Bell), a murit, luni, la vârsta de 44 de ani, potrivit TMZ.

Actorul care l-a interpretat pe Samuel "Screech" Powers în popularul serial din anii 1990, fusese diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală.

Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond a declarat pentru publicația The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, însă a amânat vizita la doctor de teamă că cineva îl va fotografia și va pune fotografia pe internet.

Dustin Diamond a fost spitalizat la jumătatea lunii ianuarie, cu dureri în tot corpul și a fost supus primului ciclu de chimioterapie.

Citește și
dustin diamond
Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul "Salvati de clopotel", condamnat la inchisoare

Starea actorului s-a înrăutățit în ultima săptămână și a fost deconectat de la aparatele care îl ajutau să respire, într-o încercare a rudelor de a-l transfera la un centru special pentru pacienții cu boli în stadiu terminal.

Serialul "Saved by the Bell" a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

Actorul s-a alăturat distribuţiei serialului "Salvaţi de Clopoţel" în 1989, pe când avea 12 ani, în rolul lui Screech, un puşti simpatic care are parte numai de întâmplări ghinioniste. A interpretat personajul timp de 13 ani, în mai multe continuări ale serialului original.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările "Saved by the Bell: The New Class" şi "Saved by the Bell: The College Years" dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Citește și...
Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul
Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel", a fost spitalizat

Actorul american Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în popularul serial de televiziune "Salvaţi de clopoţel" ("Saved by the Bell"), a fost spitalizat în Florida, au relatat marţi media de specialitate citate de EFE.

Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul
Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul "Salvati de clopotel", condamnat la inchisoare

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvati de clopotel", a fost condamnat joi la 4 luni de inchisoare, dupa ce a injunghiat un barbat.

Dustin Diamond, interpretul lui Screech din
Dustin Diamond, interpretul lui Screech din "Salvati de clopotel", risca pana la 11 luni de inchisoare

Dustin Diamond, interpretul lui Screech din serialul "Salvati de clopotel", a fost declarat vinovat de port ilegal de arma si risca pana la 11 luni de inchisoare.

Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvati de clopotel", a fost arestat. Actorul a injunghiat un barbat

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvati de clopotel", a fost arestat dupa ce a injunghiat un barbat cu un briceag, informeaza Reuters, citata de Mediafax.

Cum arata Screech, la 24 de ani dupa ce a filmat pentru "Salvati de clopotel"

Dustin Diamond este actorul care l-a interpretat pe Screech, celebrul personaj din "Saved by the bell" (Salvati de clopotel), unul din cele mai de succes seriale pentru adolescenti.

Recomandări
La Zimnicea, din Dunăre a mai ramas doar un fir îngust de apă și a apărut o uriașă întindere de nisip
La Zimnicea, din Dunăre a mai ramas doar un fir îngust de apă și a apărut o uriașă întindere de nisip

Zeci de nave sunt blocate pe Dunare, la Zimnicea, din cauza nivelului foarte scăzut al fluviului. Convoaiele de barje sunt în așteptare, în speranța că apele vor crește și își vor putea relua drumul către destinație.

Cei doi tineri dispăruți în mare, la Costinești, ar fi fost trimiși pe plajă pentru că urma un control la terasa unde lucrau
Cei doi tineri dispăruți în mare, la Costinești, ar fi fost trimiși pe plajă pentru că urma un control la terasa unde lucrau

Au apărut secvențe tulburătoare cu cei doi tineri din Huși, dispăruți acum o săptămână la Costinești, în timpul uneia dintre cele mai puternice furtuni din Marea Neagră.

Inflația bate record după record în Europa. Economiștii vin cu vești sumbre pentru toamnă
Inflația bate record după record în Europa. Economiștii vin cu vești sumbre pentru toamnă

În Europa inflația bate record după record, iar economiștii avertizează că situația se va înrăutăți din toamnă când se vor resimți acut scumpirile din energie.