Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din "Salvati de clopotel", a fost arestat. Actorul a injunghiat un barbat

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13
Dustin Diamond

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune "Salvati de clopotel", a fost arestat dupa ce a injunghiat un barbat cu un briceag, informeaza Reuters, citata de Mediafax.

Dustin Diamond, in varsta de 37 de ani, si iubita lui au fost arestati la putin timp dupa ce au fugit din barul Grand Ave Saloon, aflat intr-o suburbie a orasului Milwaukee, Port Washington, in urma unei altercatii care a avut loc in noaptea de joi spre vineri, a raportat politia locala.

O inregistrare video ii arata pe Dustin Diamond si iubita lui in timp ce se certau cu un alt cuplu, care ii fotografiase fara permisiunea lor. Cearta a escaladat, iar politia a fost chemata la fata locului dupa ce actorul a scos un briceag si l-a injunghiat pe acel barbat.

Barbatul injunghiat de Dustin Diamond a primit tratament impotriva unor rani care nu ii pun viata in pericol si isi petrece convalescenta la domiciliu, afirma Politia din Port Washington.

Dustin Diamond a fost arestat pentru port ilegal de arma alba si punerea in pericol a sigurantei unui cetatean, a precizat Politia din Ozaukee County.

Actorul a aparut deja la tribunal, vineri, in fata unui judecator, care a fixat o cautiune de 10.000 de dolari. Dustin Diamond va trebui sa se prezinte din nou in fata tribunalului, pentru o noua audiere, pe 29 ianuarie.

Iubita sa a fost acuzata la randul ei de tulburarea ordinii publice.
Dustin Diamond a interpretat rolul elevului stangaci, dar extrem de inteligent Samuel "Screech" Powers in sitcomul "Salvati de clopotel", difuzat intre anii 1989 si 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate in randul copiilor si adolescentilor.

De atunci, actorul a avut cateva roluri minore in alte seriale de televiziune si cateva aparitii speciale in productii TV de tip reality-show.

Dustin Diamond locuieste in Port Washington din anul 2009.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO