24 de morti in Mexic, victime ale cartelurilor de droguri

Ultima actualizare: 07-07-2012 14:26
Mitraliera

Douazeci si patru de persoane au fost ucise in doua raiduri conduse duminica in nordul Mexicului de catre grupari inarmate, in cel mai pur stil al cartelurilor de droguri, au declarat surse din parchetele locale, citate de AFP.

Duminică dimineata, un comando de necunoscuti inarmati a deschis focul impotriva unei case din Ciudad Juarez, la frontiera americana, unde niste studenti petreceau. Primaria a oferit o recompensa de un milion de pesos (55.500 de euro), pentru informatii in legatura cu vinovatii, care au disparut.

Potrivit vecinilor si apropiatilor, agresorii au sosit la bordul a sapte vehicule si au deschis focul din strada. Ei au tras apoi asupra celor care incercau sa scape. 14 oameni au fost omorati si alti 14 raniti. Majoritatea erau copii.

Celalalt atac a fost comis intr-un bar din Torreon, in statul vecin Coahuila, de asemenea aflat la frontiera cu Statele Unite.

Atacatorii au tras mai multe rafale si au disparut, lasand in urma zece morti si 11 raniti, majoritatea tineri cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, potrivit unui reprezentant al Parchetului local.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO