Sute de oameni au trimis gânduri așternute pe hârtie victimelor incendiului din Colectiv


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 20 Decembrie 2017 13:31
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV

Cei 64 de tineri care au pierit în tragicul incendiu de la Colectiv nu sunt uitați: sute de oameni au trimis gânduri așternute pe hârtie, dar și amintiri prețioase, care vor fi transformate în ornamente de Crăciun.

FOTO: Roxana Hulpe / PRO TV.

Cu toate aceste mesaje impresionante se împodobește anul acesta ”copacul dorințelor” de la #Colectiv.

Lasă-ți sufletul să renască și trăiește în fiecare zi ca pe un dar neprețuit”. Acesta este unul dintre sutele de mesaje care vor fi transformate în ornamente cu care se va împodobi ”copacul dorințelor”.

În total, au fost transmise peste 500 de mesaje. Copiii și-au scris gândurile, iar adulții au pus pe hârtie amintiri despre cei care și-au pierdut viața în urma tragediei din Colectiv.

Să nu uităm!”. Acesta este mesajul membrilor Asociației Colectiv GTG 3010, care au dorit ca și acum înainte de Crăciun să ne amintim măcar pentru câteva minute de cei care nu mai sunt printre noi, dar să ne gândim la cei care acum de sărbători, cu o durere infinită în suflet, așează cu o farfurie mai puțin la masă.

Pe 4 decembrie, dosarul Colectiv a fost din nou amânat, de această dată pentru 15 ianuarie 2018. Judecătorul nu a început încă discutarea dosarului pentru că de fiecare dată au existat probleme din cauza citării părților implicate.

”Probleme minore”, spun rudele victimelor, care așteaptă de mai bine de 2 ani finalizarea acestui proces.

Miercuri, 20 decembrie, la ora 18.00, sunt așteptați în Piața Bucur din fața fostului club toți cei care vor să fie aproape de cei care și-au pierdut un copil sau un prieten în urma incendiului din Colectiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO