Orange a lansat aplicația 4G MegaHunt, prin care utilizatorii primesc internet și vouchere

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 24 Septembrie 2018 14:40
Categorie: iLikeIT
telefon mobil

Compania Orange a lansat o aplicație pentru abonații săi și pentru utilizatorii de cartele preplătite, prin care pot fi ”vânate” mai multe beneficii: până la 20 GB net cadou sau vouchere în valoare de 10 euro.

Aplicația se numește 4G MegaHunt și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store în perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018.

Prin această aplicație, fiecare utilizator va putea primi în perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018, atunci când accesează aplicația și capturează beneficiul afișat pe ecran, următoarele tipuri de beneficii, în funcție de parcursul său în aplicație:

-► bonusuri de net de 1GB sau 2GB, în funcție de valoarea premiului vânat de către utilizator în aplicație (un utilizator poate primi bonusul de net aferent unui punct de pe harta cu premii doar de 2 ori pe durata campaniei: 1 dată în primele 4 săptămâni, în perioada 19 septembrie 2018 – 12 octombrie 2018, și 1 dată în ultimele 4 săptămâni de campanie, 13 octombrie 2018 – 09 noiembrie 2018). Pentru mai multe bonusuri de net utilizatorul trebuie să vâneze mai multe puncte de pe harta cu premii.

Un utilizator poate acumula maxim 20GB bonus de internet din vânătoarea de premii în toată perioada campaniei, 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018.

-► 1 voucher în valoare de 10 euro (un utilizator poate primi 1 singur voucher pe toată durata campaniei)

Un utilizator va vedea pe harta din aplicație toate punctele pe o rază de 5 km în jurul locației sale și va află ce premiu se află pe punctul de pe harta doar atunci când utilizatorul se află pe o rază de 100 metri în jurul acestuia.

Toate bonusurile de net se vor activa în maxim 24 de ore și utilizatorul va fi informat prin SMS.

Valabilitatea bonusurilor este de 1 lună de facturare pentru abonați și 30 de zile pentru clienții PrePay. Valabilitatea se calculează de la ultima alocare.

Pentru a putea utiliza bonusul de internet oferit în aplicația 4G MegaHunt clienții PrePay trebuie să aibă activă opțiune de minim 5 euro credit. Data limită până la care poate fi folosit este 30 noiembrie 2018, inclusiv.

Mai multe detalii despre această campanie puteți citi aici.

Orange România a primit distincția de cea mai rapidă rețea mobilă în cadrul Ookla Speedtest Awards, în urma testelor de viteză efectuate de utilizatori pe telefoanele mobile proprii în prima jumătate a anului 2018 folosind aplicația de evaluare Speedtest.

Cu un punctaj de 36.96 și viteze medii de transfer de 41.09 Mbps pentru download și 15.78 Mbps pentru upload, Orange a fost certificată rețeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România pe dispozitivele mobile.

telefon mobil Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
4G MegaHunt Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

iLikeIT. Jocul săptămânii: Age of Empires 1, în varianta 4K
iLikeIT. Jocul săptămânii: Age of Empires 1, în varianta 4K
iLikeIT. Gadgeturi care te ajută să bei vin cum trebuie, finanţate de statul francez
iLikeIT. Tinerii români care participă la "războiul roboţilor"
Virusul informatic prin care românii sunt spionaţi. Poate afla aprope orice despre tine
Cum arată cel mai scump telefon al anului, Samsung Galaxy Fold. VIDEO cu modul flexibil
iLikeIT. Cum arată cei mai noi și puternici roboți. Acum pot căra până la 15 kilograme
facebook, picat, cazut, romania,
Facebook, Instagram și Messenger au picat în România. Mesajul afișat