iLikeIT. Cântarul de bucătărie care ne poate ajuta să slăbim


Ultimul update: Joi 17 Ianuarie 2019 10:12
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019 08:53
Categorie: iLikeIT

A venit acum momentul pentru noutăţi din internet şi tehnologie. George Buhnici ne arată televizorul care se rulează singur în dulap când nu mai e nevoie de el, dar şi cântarul de bucătărie care ne va ajuta să slăbim.

Acesta poate spune cu exactitate câte calorii au produsele pe care le mâncăm, de exemplu.

Unul dintre cele mai lăudate produse de la Las vegas este acest televizor care se ascunde singur atunci când e oprit din telecomanda.

Nici nu este nevoie să vorbesc. Se spune că atunci când imaginile te lasa fără cuvinte, e mai bine să taci din gură. Aceasta este o situaţie de tipul no comment. Cel mai spectaculos televizor din 2019 este acum televizorul care se rulează în propria lui cutie, care ţine loc şi de comodă dar şi de soundbar. Acesta este televizorul OLED de la LG, cel mai premiat produs de anul acesta, apropo.

Prinzi toate premiile, încap în cadru? Prototipul de anul trecut este produsul de anul acesta şi da, este uşor de înţeles de ce a rupt gura târgului. Este absolut spectaculos să ai un televizor cu cea mai nouă tehnologie, care atunci când nu ai nevoie de el să se retragă într-o cutie şi să nu strice amenajarea interioară prin intruziunea tehnologiei. Dacă te interesează minimalismul şi cea mai bună calitate şi desigur nici banii nu te deranjeasza prea tare, televizorul care se rulează este o opţiune.

O altă inovație spectaculoasă vine de la doi români mutați în America de la o vârstă fragedă. Frații Hogea au adus la CES cel mai deștept cântar din lume, care vă poate ghida să gătiți rapid și sănătos.

Andrei Hogea - Pepper: Pepper este un cântar inteligent de bucătărie care are Amazon Alexa integrat

Reporter: De ce am nevoie de el?

Andrei Hogea: Ai nevoie de el că să-ți poți urmări cu atenția dieta.

Reporter: Crezi?

Andrei Hogea: Nu zic nimic despre tine, e decizia ta. Dar te va ajuta să înțelegi ce mănânci.

Reporter: Te va ajuta și să faci sarmale?

Mihai Hogea - Pepper: Sarmale! Ador sarmalele. Da, te ajută dar trebuie să faci rețeta ingredient cu ingredient. Începi cu varză, apoi carnea și continui.

De altfel, inteligenta artificială pare să fie numitorul comun pentru toate produsele de la târg. Chiar și-n mașini. Iată un exemplu de la Panasonic care lucrează la maşini autonome care ne pot transporta pe distanţe foarte scurte.

Microbuzul viitorului vine cu emoji și este dezvoltat să transporte elevi, oameni din cartiere rezidențiale. La nevoie poate să devină și piață ambulantă dar și ambulanță pentru că are tot ce-i trebuie înăuntru ca să se transforme în ce e nevoie.

În acest caz este un microbuz pentru tabere școlare, acolo este un ecran cu care copiii pot învăța engleză sau matematică. Avem și rampă pentru scaune cu rotile dar și ventilație în scuane pentru confort. Ușile se închid automat, avem geamuri de jur împreur. Se face liniște totală și o să rămână liniște pentru că este un vehicul electric. Nu are șofer, arată la fel și din față și din spate. Și pot să și dispar la nevoie.

Panasonic este unul dintre cei mai mari furnizori de baterii şi motoare electrice din lume iar viziunea lor despre maşina autonomă pare convingătoare, mai ales că în urma tuturor testelor făcute în ultimii 10 ani, autoturismele fără şofer au provocate foarte puţine accidente.

Până la urmă este maşina ideală pentru părinţi pentru ca în cele din urmă o vor folosi copiii. "

iLikeIT. Cele mai bune recomandări de jocuri gratuite pentru weekend
iLikeIT. Jocuri de week-end: Mario revine, in versiune de mobil. Cat costa toate nivelurile