iLikeIT. Dispozitivele care îmbunătățesc experiența jocului. Cea mai potrivită consolă pentru arcade game

Ultima actualizare: 31-08-2021 12:40
Dispozitivele care îmbunătățesc experiența jo...
Dispozitivele pentru console și PC care ajută la...

Jocurile de acum și cele de odinioară sunt mult mai atractive cu dispozitivele potrivite. Marian Andrei are detalii despre accesorii speciale pentru console, computere sau telefoane mobile, pe care le prezintă la ILikeIT.

Aceste dispozitive sunt tot mai populare pentru că pot schimba complet experiența jocului. O demonstrație pentru impătimiți a avut loc luni dimineață, la ILikeIT.

Marian Andrei: „O unealtă folosită și de jucătorii profesioniști de jocuri de genul Mortal Kombat, se numește Fighting Stick Alpha, are butoanele de pe acele console arcade pe care le vedeam prin tot felul de locuri semi-dubioase, ca să spun așa, așa se făceau bani pe vremuri. Noi o avem acum conectată la o consolă Xbox, avem și o aplicație ca să putem personaliza foarte ușor butoanele dacă vrem să facă alte comenzi, și mai avem și o variantă mult mai simplă, acesta este un controller obișnuit, dar care are taste mecanice care răspund foarte rapid, sunt foarte sensibile, butoane foarte mari pe spate ca să nimerești atunci când te bați cu inamicii, la viteza luminii ai nevoie de control foarte rapid.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO