Funcțiile ChatGPT pe care puțini le cunosc. Module pentru CV, matematică și antrenorul virtual de fitness

ChatGPT, funcțiile pe care puțini le cunosc. Module pentru CV, matematică și antrenorul virtual de fitness
Shutterstock

ChatGPT oferă funcții AI, module personalizate pentru a vă ajuta să efectuați mai multe acțiuni. Modulele personalizate pot fi folosite pentru a proiecta prompturi mai bune, pentru antrenament personalizat de fitness, pentru a vă ajusta CV-ul și altele.

Modulele ChatGPT-uri personalizate pot fi accesate mergând la fila Explore GPTs din Chat GPT.

Dacă ChatGPT este unul din cele mai utilizate AI-uri în munca de zi cu zi, nu multă lume știe că poate utiliza module personalizate pentru a-i eficientiza funcționalitatea. GPT-urile personalizate vă pot învăța cum să codificați programe, să planificați călătorii, să transcrieți videoclipuri și multe, multe altele, și există o mulțime din care puteți alege.

Așadar, iată cele mai bune module personalizate care fac din ChatGPT un instrument mai bun pentru orice situație, potrivit MakeUseOf.

Diagrame: Show Me

Diagramele: Show Me GPT plugin vizualizează rapid toate tipurile de informații în diagrame. Puteți utiliza acest add-on pentru a vizualiza traseele de promovare la companiile la care doriți să lucrați și este, de asemenea, util dacă aveți nevoie de diagrame generale de flux (de exemplu, am cerut Diagrams: Show Me să schițeze procesul de la freelancing la conducerea unei agenții).

Citește și
O studentă și-a anulat amenda pentru parcare folosind inteligența artificială. ChatGPT i-a făcut contestația
O studentă și-a anulat amenda de parcare folosind inteligența artificială. ChatGPT i-a făcut contestația
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

După ce ați creat un prototip inițial, puteți face ajustări, dând noi instrucțiuni ChatGPT. Alternativ, puteți edita în schimb imaginea cu cod, dacă știți cum să o faceți. Puteți utiliza Diagrame: Show Me pentru a optimiza productivitatea cu diagrame de flux de lucru pentru proiectele dvs. personale și de lucru.

Canva

Canva este una dintre cele mai populare platforme pentru proiectarea de grafică online, iar mai multe aplicații Canva merită luate în considerare pentru a crea modele mai bune. Plugin-ul Canva GPT vă ajută să creați toate tipurile de conținut, cum ar fi postări Instagram și logo-uri.

Atunci când utilizați GPT personalizat Canva, este posibil să observați că o parte din textul din grafica dvs. se suprapune peste alte casete. Din fericire, atunci când faceți clic pe un prototip de design, GPT vă va redirecționa către aplicația Canva. Aici, puteți face orice modificări pe care le considerați necesare - cum ar fi redimensionarea textului și adăugarea de noi imagini.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți proiectele Canva, luați în considerare folosirea modului de utilizare a Studioului Magic de la Canva pentru desenele dvs.

Diapozitive de prezentare

Crearea unor slide-uri informative și atractive este crucială în spațiile de lucru dar și atunci când studiați. Cu toate acestea, a decide cum să vă aranjați diapozitivele poate fi o provocare. Plugin-ul Presentation Slides GPT este conceput pentru a vă ajuta să minimizați munca manuală.

Puteți cere Presentation Slides să vă contureze prezentarea, ceea ce înseamnă că puteți lua ceea ce vă place și puteți adapta totul în creatorul de prezentări preferat, ulterior. Pe lângă organizarea informațiilor, slide-urile de prezentare vă pot ghida în proiectarea unui aspect care să se potrivească cu tema proiectului dumneavoastră.

Ghidul de utilizare a slide-urilor pentru prezentări oferă sfaturi pentru a vă menține publicul în atenție în timpul prezentării. Când sunteți gata să compilați totul, luați în considerare utilizarea celor mai bune instrumente care utilizează inteligența artificială pentru a realiza prezentări în locul dvs.

Rezolvare probleme de matematică

În timp ce unii oameni nu au probleme în a rezolva ecuații matematice, nu este simplu pentru toată lumea. Dacă vă luptați cu cifrele, dar doriți să vă îmbunătățiți abilitățile matematice, luați în considerare utilizarea GPT-ului personalizat Math Solver.

Puteți cere ajutorul lui Math Solver pentru ecuații simple și complexe. GPT-ul vă ghidează prin modul de rezolvare a fiecăreia dintre ele și vă explică conceptul. De asemenea, primiți întrebări conexe utile pentru a vă ajuta să continuați să vă îmbunătățiți abilitățile.

Deși Math Solver este bun pentru a înțelege cum să rezolvi probleme de matematică, nu ar trebui să îl folosești pentru a trișa la teme sau examene. De fapt, există multe moduri în care NU ar trebui să folosiți ChatGPT ca student - cum ar fi să vă bazați pe program pentru a scrie eseuri în locul dumneavoastră.

Ghid de călătorie

Aveți o călătorie importantă în viitor sau pur și simplu căutați potențiale aventuri? Luați în considerare utilizarea pluginului Travel Guide GPT pentru a vă ajuta să adunați informații esențiale și să vă planificați itinerariul.

Travel Guide este destul de bun în a vă oferi o schiță de itinerar pe care să o construiți ulterior. De exemplu, puteți folosi sfaturile pe care vi le oferă și apoi să faceți cercetări suplimentare în altă parte pentru locuri de mâncat, unde să vă cazați etc.

Pe lângă planificarea itinerariilor, Travel Guide poate oferi sfaturi de călătorie cu buget redus pentru anumite destinații. De exemplu, am cerut ajutorul Travel Guide GPT pentru a vizita Elveția cu un buget de 80 de franci elvețieni (aproximativ 88 de dolari pe zi), fără hoteluri.

Dacă sunteți interesat de o aventură unică, luați în considerare citirea acestor bloguri de călătorie inspirate ale unor aventurieri care străbat lumea pe jos.

Bursier GPT

Cercetarea academică este un proces obositor, indiferent de experiența dumneavoastră, dar instrumentele de inteligență artificială vă pot ajuta să simplificați procesul și să oferiți mai mult material de context. Scholar GPT este unul dintre acestea. Cu acest GPT, puteți încărca PDF-uri de lucrări de cercetare și link-uri pentru a primi analize.

Scholar GPT poate analiza texte de pe site-uri web de renume, inclusiv Google Scholar și PubMed. Pe lângă analizarea lucrărilor de cercetare, puteți cere instrumentului să vă ofere cele mai recente

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
O companie de recrutare din Belgia face angajări cu ajutorul inteligenței artificiale. Candidații au interviu cu Chat GPT
O companie de recrutare din Belgia face angajări cu ajutorul inteligenței artificiale. Candidații au interviu cu Chat GPT

O companie de recrutare din Belgia face angajări cu ajutorul inteligenței artificiale. Candidații nu au un interviu față în față cu o persoană, ci cu Chat GPT.

O studentă și-a anulat amenda de parcare folosind inteligența artificială. ChatGPT i-a făcut contestația
O studentă și-a anulat amenda de parcare folosind inteligența artificială. ChatGPT i-a făcut contestația

O studentă a reușit să anuleze o amendă folosind inteligența artificială. Tânăra de 22 de ani a folosit Chat GPT pentru a-i scrie contestația, și a câștigat în instanță.

Programul Chat GPT a iscat scandal în mediul academic. Elevii și studenții români deja apelează la el
Programul Chat GPT a iscat scandal în mediul academic. Elevii și studenții români deja apelează la el

Programul bazat pe inteligență artificială, Chat GPT, care are milioane de utilizatori, generează discuții și în mediul universitar de la noi.

Chat GPT dezvoltă softul care identifică textele generate de AI. Ce limitări are
Chat GPT dezvoltă softul care identifică textele generate de AI. Ce limitări are

Softul care poate identifica un text scris de inteligența artificială este creat tocmai de compania care a lansat un asemenea serviciu, devenit extrem de popular. ChatGPT dezvoltă acum OpenAI AI Text Classifier, care mai are însă mult până va deveni eficient.

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.